MotoNews.pl
11 555 km za 49 zeta (50694/18) - PT

555 km za 49 zeta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

strona

sie nie dodala poprzednio

[ wiadomość edytowana przez: MarQs dnia 2004-05-27 09:37:26 ]

[ wiadomość edytowana przez: MarQs dnia 2004-05-27 09:38:10 ]

Wow. Faktycznie imponujące.
Ciekaw jestem jeszce średniej prędkości i stylu jazdy, który umożliwia osiągnięcie takiego spalania.
Wydaje się to wręcz niewiarygodne.

niezłe wyniki...należy jednak sobie zadac pytanie czy jest się je w stanie osiągnąć w warunkach codziennej eksploatacji , chociąż Yariska D4D to rezcywiście niezły kozak jeśli chodzi o splanie.

Dokładnie ale boje sie troche ze w normalnych warunkach nie jestesmy w stanie osiagnąc tak zaskakujacych rezultatów

Toyota rulezzzz

Ups! To sie powtorzylem z postem...

Mnie daleko do tego wyniku, ale jak tu jezdzic spokojnie

He he wpisują się przeważnie właściciele Diesli

555 km za 49-. to coś... ja ostatnio przejechałem 600km z pełnym bagażnikiem i 4 osobami w samochodzie za 100-.

Ropa za 3,28-.

Cytat:
janmor Wysłany: 2004-05-27 21:44:28
He he wpisują się przeważnie właściciele Diesli
555 km za 49-. to coś... ja ostatnio przejechałem 600km z pełnym bagażnikiem i 4 osobami w samochodzie za 100-.

średnie spalanie na poziomie 5l to i tak całkiem nieźle... powiedziałbym że bardzo dobrze...

Ja nawet tego testu bym nie robił bo wiadomo że Toyota to najlepsiejszy wóz i nikt z nim nie ma szans

VW Lupo kiedys chyba spalil w jakims tescie 2,5l/100

Cytat:
LexusFan Wysłany: 2004-05-28 00:25:15
VW Lupo kiedys chyba spalil w jakims tescie 2,5l/100

taaaak Lupo to fajny wozik... sam chętnie nabyłbym sobie takiego... ale jeszcze są w cenie te wózki, ale za kilka lat to kto wie...
Co do Lupo to jest naprawdę ciekawe to że i diesel i benzyna mają zaskakująco niskie spalanie a inne "wyroby" VW nie mogą już się tym poszczycić...

HO HO
Wyszło mi, że żeby moja carinka jeździła tak tani to musiłaby spalać jakieś 5,05 LPG na 100 km, a ona nie chce spalić mniej niż 8,5 litra LPG
P106 po zagazowaniu palił od 6-7 litrów LPG na 100 km - to też była tania jazda!

no chyba że na lawecie