Moj Fiat milletrecento

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.bullitt.republika.pl - niektore fotki z mojej galeri mojego auta . Auto idzie do blacharki i lakieru ....reszta top tip jest. Chromy do wypolerowania i jakies tam pierdolki do zrobienia.

pozdrawiam
B

Yo B! Naucz się robić >> LINKI << bo tu chyba nie tylko ja jestem taki leniwy i wole klikać gotowca .
A Fiacik baardzo ciekawy, czekamy na efekt końcowy . Tylko co ten drugi ma na masce - to jakis seryjny "statecznik pionowy"
BTW - zestaw wskaźników jest identyczny jak te z klasycznych DF'ów czy czymś się różni??

Cytat:
2004-05-07 00:40:45, Race_D pisze:
Yo B! Naucz się robić >> LINKI << bo tu chyba nie tylko ja jestem taki leniwy i wole klikać gotowca .
A Fiacik baardzo ciekawy, czekamy na efekt końcowy . Tylko co ten drugi ma na masce - to jakis seryjny "statecznik pionowy"
BTW - zestaw wskaźników jest identyczny jak te z klasycznych DF'ów czy czymś się różni??

ten drugi to rzadka wersja ktora byla robiona chyba przez rok. Jest krotsza od mojego i statecznik mialy milecinquecento ts ABARTH> ale z abartha tam juz nic nie ma bo go kupil na zlomie kiedys i reanimowal. Tez bedzie przechodzil remont. Zestaw wskaznikow to DF.

widze ze u Adriana w "stajni" robi sie coraz ciasniej brawo Bullitt,milletre i cinquecento bardzo mi sie podobaja.....

bardzo ładne i ciekawe autko! porób je do końca i koniecznie daj foty!!!!!!! pozdro!!

Cytat:
2004-05-07 01:19:57, Bart128 pisze:
widze ze u Adriana w "stajni" robi sie coraz ciasniej brawo Bullitt,milletre i cinquecento bardzo mi sie podobaja.....

ciasniej sie zrobilo chwilowo .... w przyszlym tygodniu postaram sie zeby auto pojechalo do blacharki i lakieru,moze miedzyczasei Michał U. zalatwi mi dyfer ktory mam zatarty i auto nie wroci do stajni tylko do mnie pod dom.

Mnie bardziej kreca fury z lat 70-tych, ale to tyz jest ladne !!

Mam pytanko, od jakiego roku robili tego fiata?? i co bylo pierwsze FIAT czy ZASTAVA ??

Na stronie zastavy znalazlem blizniaka FIATA:

>>hop<<

POZDRAWIAM

Nie podoba mi sie to auto jest brzydkie!

widziałęm go kiedyś na żywo i przyglądałem sie. z tyłu jest strasznie mało miejsca. autko wygląda jak ponton na kółkach oryginalny wozik. powodzenia w naprawach!

cos a`la cadillac dawaj go na rozowo i loł rajdera z niego

Witam

Odpowiadajac na pytania .

dOMAN_ZASTAVA1100p - pierwszy byl fiat... jest to poprzednik DFa. Robiony w latach 61-68. Na stronie F&F jest historia tego modelu.

PUTIN kolego drogi - z tylu jest malo miejsca bo siedzenia sa od fiata 132. Sa b.wygodne i takie zostana tylko je wypiore. Oryginalne byly takie jak w klasyku ,ale ktos je wywalil na smietnik (byly jak nowki) bo mu zagracaly garaz. Kiedy to auto widziales ?bo stalo 2 lata w Andrychowie skad je przytargalem lawetą , a wczesniej jezdzilo faktycznie po Krakowie....poprzednich 2 wlascicieli to moi znajomi b.dobrzy skad wiem ze auto nigdy nie mialo dzwona zadnego i jest proste . Pierwszym wlascicielem byl kierowca Kardynala Wyszynskiego i jak jes odsprzedawal kumplowi to auto stalo pod kocami w garazu w stanie igla.Niestety chmurka zrobila swoje i trzeba pobawiac sie w blacharke. Jakby ktos znal dobrego speca to dajcie prosze znac. Auto bedzie w takim kolorze bo taki byl oryginalny i full klasyk.Zadnych cudow i "heniowych" patentow.

pozdrawiam
B.

Witam

Odpowiadajac na pytania .

dOMAN_ZASTAVA1100p - pierwszy byl fiat... jest to poprzednik DFa. Robiony w latach 61-68. Na stronie F&F jest historia tego modelu.

PUTIN kolego drogi - z tylu jest malo miejsca bo siedzenia sa od fiata 132. Sa b.wygodne i takie zostana tylko je wypiore. Oryginalne byly takie jak w klasyku ,ale ktos je wywalil na smietnik (byly jak nowki) bo mu zagracaly garaz. Kiedy to auto widziales ?bo stalo 2 lata w Andrychowie skad je przytargalem lawetą , a wczesniej jezdzilo faktycznie po Krakowie....poprzednich 2 wlascicieli to moi znajomi b.dobrzy skad wiem ze auto nigdy nie mialo dzwona zadnego i jest proste . Pierwszym wlascicielem byl kierowca Kardynala Wyszynskiego i jak jes odsprzedawal kumplowi to auto stalo pod kocami w garazu w stanie igla.Niestety chmurka zrobila swoje i trzeba pobawiac sie w blacharke. Jakby ktos znal dobrego speca to dajcie prosze znac. Auto bedzie w takim kolorze bo taki byl oryginalny i full klasyk.Zadnych cudow i "heniowych" patentow.

pozdrawiam
B.

kim jest ten Kardynał Wyszynski? wogole to nigdy nie slyszalem takiego imienia jak Kardynał

Cytat:
2004-05-07 15:47:37, Samael pisze:
kim jest ten Kardynał Wyszynski? wogole to nigdy nie slyszalem takiego imienia jak Kardynał

to mialobyc smieszne?

Kardynał to chyba stopien ;D a Wyszynski to nazwisko o ile sie nie myle... Czlowiek ten znany jest takze pod pseudonimem "Prymas Tysiaclecia"

Cytat:
2004-05-07 15:47:37, Samael pisze:

uuu ten tekst to naprawde nie daje rady

hehe zostałem drogim kolegą cieszy mnie ten fakt
auto widziałem dosć dawno temu i nie potrafie powiedzieć kiedy. stało naprzeciwko barbakanu.
zmien tą kanape bo z tylu nie ma miejsca na nogi ładne ma wycieraczki jak stara amerykańska fura..hehe

kiera powala mnie na kolana!!! ciarki az mi przeszly po plecach! ma ktos taka na sprzedaz???

Piękny klasyk -powodzenia w pracach nad nim......