Kupcie sobie gazetę....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W niektórych kioskach można kupić Tuning Katalog 2004 wydawnictwa AutoMoto a wraz z nim dostaniecie płytkę DVD z pełnometrażowym filmem StreetRacing 2Fast2Real. Film kręcili amatorzy (chyba głownie Polacy sądząc po napisach końcowych ) i na nim widać, jak w stanach podchodzi się do Tuningu. W niektórych momentach szczena opada na ziemię Film jest zrobiony naprawdę profesjonalnie-nie jedną kamerą tylko zdjęcia są z róznych ujęć. Fury takie, że mózg staje....Eh....GORĄCO POLECAM.

Aha. Koszt 25 zeta chyba, że ktoś ma ngrywarkę DVD to mogę udostępnić do wiadomo czego

Z resztą sam katalog też OK-dużo furek, stylizacji, w cholerę felg itd. 130 stron.

To ja poproszę w DivX'ie

ja tezpoprosze w divixie .. jak cos to mogeu siebie skompresowac w 3 godzinki okolo

no kupie gazete

Ja poproszę w divixie albo DVD to najwyżej na nagrywarce DVD mogę komuś wypalić

właśnie se kupiłem ,sama gazetka taka sobie , za chwile włanczam film i zobaczymy co to za szit

filmik daje rade warto kupić gazetke polecam

objezdzilem wszystkie kioski na moim zadupi i koorfa nigdzie nie ma

mam mam ide ogladac

zobaczcie ostatnia strone w gazecie

a co jest na ostatniej stronie ??? zrob scana jak cosik fajnego

nie mam skanera

ale filmik spoko
i nawet jest M3Power z godlem polskim na tylniej szybie

tam chyba jest info dot zlotow i nasz zlot jest zaznaczony .

ktory zlot? Olesnicki (ja zglaszalem do autotuningshow.com.pl, i tylko tam, moze są powiązani, chyba ze ktos inny, moze konkurencja )

no fidzisz ... jest info o naszym zlocie PP

dzis zrobie ripa dvd moze na jutro mi sie uda zrobic divx

Seru, jak możesz to przynieś te DVD, mam nagrywarkę

co sie chwalisz .. ja tez mam DD

daniel jak tam ojcostwo ?? zbliza sie wielkimi krokami . kiedy nadejdzie ta chwila) ???????????????????

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-05-11 16:55:49 ]

jak bedzie rip to ja sie pisze

dzis sie za to wezme .. ) wlasnie czyscze twardziela bo te 80 gb gdzes zniklo