Pokrowce z logo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak siedze i czytam koszulki, naklejki wszystko z logo klubu.
A jakie jest wasze zdanie na probe wyprodukowania pokrowca z logo? Jestem w stanie się tym zająć, ale musiało by znalezc sie sporo chetnych..... i pewnie dlugo by to trwalo. Jedynym plusem byloby napewno to, ze takie pokrowce udaloby mi sie chyba zalatwic w rozsadnej cenie..... Ale boje sie czy podobaly by sie wszystkim, bo produkowanie kilku roznych modeli takiego pokrowca bylo by niemozliwe
pozdrawiam
wojtek

Opisz szerzej ten temat, a napewno się ktoś zainteresuje
Przykładowe ceny przy określonej produkcji

Pozdr.

No cóż, to ja wyprzedziłem Twój pomysł. Zamawiając pokrowce pytano mnie, czy chcę mieć znaczek i napis. No i mam na przednich siedzeniach, na oparciu lilijkę i napis DAEWOO w czerni, a pokrowce srebrzysto-szare. Szkoda że nie mam cyfrówki, bo nieźle to wygląda.

HenBas - gdzie zamawiałeś pokrowce?

Dzisiaj wieczorem dam namiary na ten sklep. Już zresztą komuś obiecałem, ale ostatnio byłem trochę zagoniony. A sklep-załad zanjduje się niestety w Chrzowie. Podjadę tam dzisiaj i wezmę nr telefonu, bo w necie ich chyba nie ma.

Niestety, nic się nie dowiedziałem, bo zakład jest czynny do 16.00
a ja pracuję do 15.00 i jeszcze po drodze odbieram żonę.
W książce telefon. też ich nie ma ( sprawdzałem w informacji ). Mogę tylko podać adres - Chorzów, ul. Katowicka 142 (zaraz za tym budynkiem jest salon Fiata). Sam zakład prezentuje się bardzo marnie, ale szyją dobrze. Postaram się zdobyć ten numer w najbliższym czasie.

czekam z niecierpliwością na telefon. Z Zielonej Góry jechać do Ciebie po pokrowce to trochę bez sensu

Mam zrobione zdjęcia siedzeń. Jak dotrę do domu to "postaram" się je pokazać. Mam nadzieję że się uda !

No i udało się
Moje fotele możecie zobaczyć w samochodach klubowych lub w profilu

Nie jest łatwo przedostać się z jednego końca Katowic prawie pod Bytom i to dwa razy, ale jest - pełny adres i nr tekefonu :

Pokrowce Samochodowe
Produkcja-Sprzedaż
Janusz Wiecha
41-500 Chorzów
ul. Katowicka 142
tel. 0 (prefix) 32 246 90 11
godz. 10-16 (w poniedziałki trochę dłużej, w soboty 9-13)

Powodzenia.

Pokrowce bardzo mi się podobają i też zamierzam sobie takie zrobić, ale w innych kolorach - czarne obicia z czerwonymi pasami przez środek!
Ale nie napisałeś nam do tej pory podstawowej żeczy !!!
Ile Cię kosztowały te pokrowce ???

A tak przy okazji...
Jak już miałeś cyfrówkę to trzeba było całego Esperaka obstrykać i wżucić 5 fotek do galerii a nie tylko dwie
Przez to że pojawiają się nowe fotki w galerii, moje Espero zeszło już na drugą stronę...

O cenie pokrowców już pisałem w temacie wywołanym przez rjsunset`a dn. 3.11.02 pt. "Pokrowce to coś pozytecznego".
Ale przypominam cenę - 150 zł.
Całej furki nie mogłem dzisiaj obstrykać, bo była za bardzo ufajdana ( ale co się odwlecze to .....)
I jeszcze jedno - fotki moich pokrowców zrobiłem tylko na jakiś czas, potem będą inne zdjęcia

chętnie bym kupił ładne Grafitowe, bądź czarne pokrowsce z czerwonym logo ESPERO

pozdr.

pokrowce są eleganckie - dobieram coś pod grafit swojego