2 pytanka most i hamulce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko odnosnie mostu to ile kosztuje wymiana całego mostu bo most mam ale niewiem ile się spodziewać za wymiane
i jeszcze jedno odnosnie chamulców wymieniłem pompe przewody gumowe i sztywne no i działały ale tylko 5 dni potem znikneły czy może to być sprawka tego że jak stał to zaciągnął sobie powietrza i b edzie trzeba odpowietrzać

a żaden cylinderek lub tłoczek ci nie przepuszcza tj nie ma wycieków pozatym co oznacza że go nie ma wpada pedał w podłogę czy może inny objaw

tak jak piszesz pedał wpada w podłogę jesli jestem na lekim wzniesieniu i na luzie samochud mi rusza to jak wcisne chamulec to sie zatrzyma ale tylko prz bardzo malutkiej predkości ten chamulec jest prwie nie wyczuwalny

Jak most jest dobry nie ma senu go wymieniac.Nie wiem ile kosztuje wymiana mostu ale pewnie troche,most mozesz sam wymienic.Uzywany most mozesz dostac za 100-200zl.A co do hamulcow moze zle ospowietrzyles sprubuj jeszcze raz odpowietrzyc

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2004-08-01 14:38:49 ]
[ powód edycji: ORTOGRAFIA ]

Nie obraźcie się,ale mam prośbę aby treść topica została zmodyfikowana
Hamulce piszemy przez "h", nie "ch"
Dziękuję!

Cytat:
2004-08-01 14:18:33, krycho pisze:
Nie obraźcie się,ale mam prośbę aby treść topica została zmodyfikowana
Hamulce piszemy przez "h", nie "ch"
Dziękuję!

Dla tych co mają problemy z ortografią: Piszcie posta w Wordzie , potem sprawdzajcie pisownie i wklejajcie do swojej wiadomości. Trochę więcej roboty dla piszącego , ale dużo mniej problemów dla czytających...nie mówiąc o innych korzyściach.

Fakt mam dysortografie i pisze jak pisze nie pasuje komus nie czytac.W tym temacie chodzi o cos innego nie zwiazanego z ortografia !!

[ wiadomość edytowana przez: _FAZI_ dnia 2004-08-02 11:36:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-08-04 00:01:24 ]
[ powód edycji: zlikwidowałem groźby! ]

Cytat:
2004-08-02 11:21:15, _FAZI_ pisze:
Fakt mam dysortografie i pisze jak pisze nie pasuje komus nie czytac.Leszku jeszcze raz tkniesz moj post to ci na kopie do dupy!!!!!!!!!! W tym temacie chodzi o cos innego nie zwiazanego z ortografia !!

[ wiadomość edytowana przez: _FAZI_ dnia 2004-08-02 11:36:21 ]

Boże święty co ja tu robię ...i czy w końcu ktoś się weźmie za to forum żeby nie było pastwiskiem????

Fazi ty masz dysortografię, OK, ale czy to powód do pogróżek? Ludzie co wy robicie! Może za stary jestem na to , żeby przechodzić obojętnie obok takich napaści, a może to tylko specyficzne poczucie humoru? Ręce i nogi się uginają, w obydwy przypadkach

Bardzo mi przykro, ale to byla ostatnia rzezc jaka tknalem na tym forum. Zmieniałem błąd w tytule i przy okazji poprawiłem błąd w poscie Faziego z "chamulce" na hamulce.

Powoli coraz mniej odnajduje sie tym towarzystwie.

Grzegorzu to chyba nie specyficzne poczucie humoru.... niestety zostałem pouczony również przez gadu gadu.

Leszku poniosly mnie nerwy sorki.Ale na drugi raz tego nie rob wytykanie mi dysortografi i poprawianie mnie strasznie mnie wkuza.

[ wiadomość edytowana przez: _FAZI_ dnia 2004-08-04 00:08:41 ]

Słuchajcie na forum jest wielu klubowiczów którzy tez sie mylą i niestety ale nie do nas należy ciągłe poprawianie.....ktoś kto słabo zna ortografie na takie sprostowanie reaguje agresywnie bo bierze to jako zniewage.....
Drugim faktem jest to iż w takim skupisku ludzi trafiają sie osoby hmmm jakby to napisać...postrzegające rzeczywistość inaczej, w prosty sposób......
Masz Fazi szczescie ze przeprosiłeś bo juz brałem cie za takiego gościa......miałem nawet pisać do rady lkp
Leszku jak najdą cie jeszcze takie mysli : cytowoli coraz mniej odnajduje sie tym towarzystwie.
to pomysl sobie o Zaxiku
pozdrawiam

Cytat:
2004-08-03 23:33:14, _FAZI_ pisze:
Leszku poniosly mnie nerwy sorki.Ale na drugi raz tego nie rob wytykanie mi dysortografi i poprawianie mnie strasznie mnie wkuza.

[ wiadomość edytowana przez: _FAZI_ dnia 2004-08-04 00:08:41 ]

Chłopie niczego nigdy ci nie wytykałem, a jedynie poprawiłem błąd ortograficzny. Jak dokładnie popatrzysz na forum to często gesto moderatorzy czy superuserzy poprawiają błędy innych i nikt sie nie obraża, ani nikomu nie grozi za to.

Ale tak jak napisałem, jeżeli cie to wkurzą to nikt nie będzie ruszał twoich postów.

ZAX'iu: Dzięki za przypomnienie, odrazu mi weselej Pozdrawiam Ciebie i Agatkę!

Cytat:
2004-08-04 09:52:28, Leszek_Gdynia pisze:

ZAX'iu: Dzięki za przypomnienie, odrazu mi weselej Pozdrawiam Ciebie i Agatkę!

A my pozdrawiamy Ciebie i Moniczke i czekamy na sulejów by móc sie z wami spotkać

EOT-prosze juz tylko pisac o mostach i hamulcach

Cytat:
2004-08-04 10:04:06, zax pisze:
EOT-prosze juz tylko pisac o mostach i hamulcach

Niektórym brak hamulców I palą mosty...