Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-04-26 09:16:25 No wlasnie... po poscie crita dot rozporek i usztywniania dzieki koledze grzybkowi-r nabylem rozporke (mimo ze nie mam zawieszenia sport). okazalo sie ze montaz takiej rurki bezwzglednie konczy moja gwarancje ktroej mi jeszce rok pozostalo. (najprawdopodobniej tylko na zawieszenie, a na elektryke juz chyba stracilem ![]() ![]() ![]() ![]() Montowac czy nie? A moze bedzie tak ze zamontuje i nie odczuje wlasciwie roznicy? Jezdze w sposob ze na zakretach czuje jak sie samochod odksztalca ![]() |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-04-26 10:41:54
skoro kupiles to zamontuj... demontarz rozporki to tylko 6 srub wiec jak by co to szybko zdemontujesz ! zreszta dlaczego zakladasz najgorsze? przeciez toyoty sie nie psuja.... |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-04-26 17:29:46 GAK
Ja Ci dobrze radzę, Ty sprzedaj ten samochód, Ty nie będziesz mieć więcej taki problem ![]() ![]() ![]() |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-04-26 18:51:03
a wiesz ze o tak trywialnym rozwiazaniu nie pomyslalem ... dzieki !!! ![]() |
![]() Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | 2004-04-27 08:22:21 Tema rozpórki przerabiałem na PRV z Jackal'em i Crit'em - dzięki za rady, potem zadzwoniłem do ASO AMX Rzgów k. Łodzi (tam kupiłem auto) Starszy konsyltant powiedział mi, że rozpórka nie narusza warunków gwarancji i jak z taką do nich przyjadę to mi ją chętnie założą podczas przeglądu, więc nie bardzo rozumiem o co chodzi Ci z tą utratą gwarancji - co kraj (ASO) to obyczaj ???
Zdrów Kwieczor |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-04-27 10:01:49 no wlasnie dziwna sprawa z utrata gwarancji...
przeciez rozporka nie "psuje" tylko "poprawia"....... GAK a moze u Ciebie w ASO nie wiedza co to jest rozporka wiec zawiez im to i wytlumacz !!! ................i walcz o swoje ! |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-04-27 22:30:13
NO WLASNIE MIALEM PH BO AKURAT SZEF SERWISU Z KTORYM SIE ZAWSZE DOGADYWALEM BYL NA SZKOLENIU I MNIE JAKAS BABKA OD KLIENTOW LEXUSA OBSLUGIWALA... NIE MIALA POJECIA CO TO ROZPORKA BO JEJ TLUMACZYLEM JA CO I PO CO ALE NA KONIEC WYRECYTOWALA ZE JAKIEKOLWIEK MODYFIKACJE ZAOWOCUJA UTRATA GWARANCJI... CHYBA BEDE JESZCZE RAZ ATAKOWAL ![]() TYMBARDZIEJ ZE MI TROCHE TYL RDZEWIEJE... I BEDE WALCZYL. WLASCIWIE TO BYWAM W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM NIEDALEKO RZGOWA... MOZE SIE KOPNE ![]() [ wiadomość edytowana przez: gak dnia 2004-04-27 22:31:58 ] |
![]() Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | 2004-04-28 08:03:28 Właśnie - najlepiej podjedź do nich
człowiek z którym rozmawiałem nazywa się Roman Szymański i pracuje tam już ładnych parę lat, powinni Ci to jeszcze wbić w książkę jako autoryzowany montaż wyposażenia dodatkowego - mnie wpisali alarm i ALUFELGI (!!!) zdrów K. |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-05-03 14:16:03 gak mow jak tam sprawy sie dalej tocza? |
![]() Nikolas21 Yaris T-Sport Warszawa | 2004-05-03 14:40:58 Czlowiek z serwisu musial byc malo kompetentny, poniewaz montujac rozporke w zaden sposob nie naruszasz i nie zmieniasz parametrow zawieszenia czy czego innego, wiec w zaden sposob nie stracisz gwarancji ![]() |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-05-04 12:45:35
no idzie mi to jak krew z nosa... bylem teraz na dlugi weekend w okolicach rzgowa gdzie to aso co chetnie montuje tyle ze... nie swoim autem ![]() pojade przy najblizesz okazji do aso (2-go koniec miasta) i pogadam z kompetentnym szefem serwisu ktory tamtego dnia co mi odmowili byl na szkoleniu ![]() ![]() a grzybek chcial zebym zaplacil mu za rozpoke jak juz zamontuje... stracilbys na % majatek to juz trwa i trwa ![]() |
![]() Kwieczor TOYOTA DRIVER Yaris Luna 1,3 3D Buczek | 2004-05-04 13:27:14 Witam
Właśnie jestem po rozmowie z Panem Stanisławem Kucharskim z działu serwisu TMP (022 / 549 05 73) Pozwolił powoływac się na swoje nazwisko w ASO - jego zdaniem akurat rozpórka w przeciwieństwie do wielu innych akcesoriów tuningowych nie narusza warunków gwarancji, gdyż nie ma wpływu na działanie głównych podzespołów samochodu (silnik, elektryka itp.) a także nie wpływa na gwarancję perforacyjną, gdyż nie dochodzi do naruszenia ciągłości karoserii. Więc chyba proble4m się sklarował Pozdrawiam, Kwieczor. |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-05-04 15:14:24
wielkie dzieki jak cos to sie powolam ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-05-04 16:15:25 No i fajnie, nie będzie niekompetentny serwisant pluł nam w twarz ![]() |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-05-04 17:20:10
i gaka nam....... hehe niedlugo bedzie hymn na temat rozporki ![]() |
![]() gak TOYOTA DRIVER YARCIO szczecin | 2004-05-04 23:36:40
a dokladniej mowiac serwisantka z dzialu lexusa ![]() ![]() |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-05-10 16:38:03 no gak jak tam? cos juz zwojowales? |