MotoNews.pl

ZVOLEN 2004!!!!! KTO JEDZIE Z OKOLIC GLIWIC????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM! MIESZKAM W GOSTYNIU W WLKP. I NA 99% JADE NA SLOWACJE! MAM PYTANKO KOLO 23 JADE DO GLIWIC BO TAM MAM SIOSTRE I TAM SPEDZE NOCKE I DAM MALCOWI ODPOCZAC. KTO Z OKOLIC GLIWIC JEDZIE NA SLOWACJE?? TYLKO POWAZNE OFERTY!!! POZDRO!!!

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-13 22:29:32 ]

czemu krzyczysz?

Szymek odezwij sie do grupy slaskiej.
napewno BEATA 911.
ps. na gg tez masz capsa właczonego

Ja i Bartez jedziemy, ale my dołączamy do reszty w Krakowie.

Ja tez chce jechac I jeszcze 2 moich znajmowych.
U mnie przeszkoda jak na razie jest sesja,bo nie wiem jak wypadna mi egzaminy Jak wszystko sie ułozy to pojade.
szymek2424-Ty chcesz jechac prosto z gliwic??czy dołączyc sie do reszty w krakowie??

Cytat:
2004-05-13 23:24:57, Buczek21 pisze:
Ja tez chce jechac I jeszcze 2 moich znajmowych.
U mnie przeszkoda jak na razie jest sesja,bo nie wiem jak wypadna mi egzaminy Jak wszystko sie ułozy to pojade.
szymek2424-Ty chcesz jechac prosto z gliwic??czy dołączyc sie do reszty w krakowie??

chce jechac z gliwic lub okolic z wiara ze slaska nie znam terenu i wole jechac za kims, akle jak bedzie trezba podjade do krakowa! buczek21 moze sie jakos zgadamy i pojedziemy razem???

acha! dzis dzwonilem do zvolenia i rezerwowalem chate! informuje ze 2 juz nie ma!! zostaly tylko 3 i 4! zabralem 3 a jade z laska wiec jedno miejsce mam wolne no na biede 2 miejsca! jest ktos chetny??? najlepiej jakas parka!!!!

Cytat:
2004-05-13 22:40:13, CZUCZU pisze:
Szymek odezwij sie do grupy slaskiej.
napewno BEATA 911.
ps. na gg tez masz capsa właczonego

dzieki czuczu!! kolo poniedzialku wygladaj za listonoszem! pozdro!