RAJD POLSKI 2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"Rajd Polski, drugi pod względem wieku rajd na świecie, odbędzie się w ostatni weekend maja już po raz sześćdziesiąty pierwszy! Renomowany i doskonale znany w całej Europie rajd zaprasza kibiców, zawodników, dziennikarzy i wszystkich zainteresowanych sportem motorowym w malowniczy rejon Kotliny Kłodzkiej."

Ja jade to najlepiej obsadzony rajd w polsce duzo zagranicznych kierowcow w okurw..atych foorach , w pi..de oesy, super miejscowki a poza tym super ludzie i zajebista zabawa

http://www.rallyofpoland.pl/index.php3

PS.Bede w zabezpieczeniu tego rajdu wiec jak dostane jakies mapki przejazdow dojazdow hoteli i innych to zglaszac sie na priv chetnie cos pomoge

kakq Ty lepiej powiedz czy mógłbyś nas wprowadzić w jakieś ciekawe miejsca (skoro będziesz zabezpieczał rajd).

Jest to mozliwe ale dopiero jak bede wiedzial co i jak czyli jak dostane materialy teraz albo jak juz tam bede sam jeszcze dokladnie niewiem.Ewentualnie jak ktos ma zamiar tam jechac pomijajac moja pomoc moge na priv podac zainteresowanym nr tel na koma wiec jak bedziecie na miejscu mozecie sie kontaktowac i jezeli bedzie taka mzliwosc wprowadze na fajo miejscuwy

To ja jestem chetny na wszelkie info na temat polskiego...

na elmotta nie moglem pojechac ale polski moze mi wypali,
milo ze ktos tu jeszcze mowi o rajdach, a nie o szybach dymkach,
tjuning party i 1/4 mili...

pozdrawiam kakq!

Ciesze sie ze sa osoby klubowe ktore tez to rajcuje
Jak bede posiadal jakies info to odrazu powiem co i jak.