MotoNews.pl

Model 127 w skali 1:12

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Własnie zabrałem sie do próby sworzenia modelu Fiata 127 w skali 1:12, z plexy wszystko jest dokłądnie odmiezone i przeskalowane do 1:12 . Koła pochodzą z klocków lego kuzyna ( dzieki Ci Tomek) a reszta to plastik, no myśle że wyjdzie choć nie wiem czy czasammi po zakończeniu nie bedzie to przypominnać statku kosmicznego - hehe

Robie bo nie mam kasy żeby wydać chyba z 20 ojrów na model 127 w skali 1:24 a tak zrobie sam , po drugie jaka to bedzie przyjemnośc jak wszystko wyjdzie tak jak chciaóbym

fotki w profilu

POzdrawiam - Piotrek

a i prosze o mase komentarzy nie ważne czy bedą pozytywne czy negattywne moze pomozecie lub poprawice mnie z góry dziekuje

Fotek nei ma?????
Ps. Powodzenia.

Przpraszam za wprowadzanie w bład ........fotki bedąza 10-15 min

Juz sa fotki !

powodzenia;]

moim zdaniem strata czasu
ale zalezy kto co lubi

Cytat:
moim zdaniem strata czasu
ale zalezy kto co lubi

Myśle że czasem wieczorkiem tak dla odmiany możńa sobie pogrzebać ale to już zależy od kadego z was

A ja złapałem zajawke na model malucha
moze po maturach jak sobie o tym przypomne to zaczne kleić

eeehehehe podoba mnie sie to!
powiedz czy model bedzie płaski ja deska, czy bedzie miał profile?

fajne ciekawe jak bedzie wygladal jak skonczysz

każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma , ja na półce mam fiacika tralalalalala

super sprawa zrobić sobie miniaturkę swojego autka
gratuluję pomysłu

a zamiast bitexu będzie pokost

hint ---> alegro ---> modelarstwo ---> samochody.

na przykład tu A dla Klocka i Mc Queena coś tutaj :tu

PS: Jestem w trakcie robienia robota na projekt ze szkoly. Też zapał miałem przez 3 dni a teraz to nuuuudy...

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-05-11 21:56:25 ]

super są te modele tylko jak narazie mam inne wydatki

Ten zielony model spowodował że omal nie spadłem z krzesełka ....
Jednym słowem kozak .Jeshcze takiego nie widziałem.

A ja mam pytanie do krakowiaczków: czy dostane w kraku model DF ??? Chodzi mi o cos w skali 1:18 Moze byc do sklejania (byle nie papierowe) lub cale do kupienia. I jesli jest cos takiego dostepne to jakie sa ceny ?????
Pozdrawiam

nie płaski jak deska nie bedzie - hehe ale bedzie miał profile z szpachlu wczoraj walczyłem z tyłem i nawet wyszło aby jeszcze troche doszlifowań i bedzie git dziś wieczorem zrobie fotki

(czy mógłby ktoś to umieści na jakimś serwerze bo w profilu to słąbo widać i mogą być aby 5 )

dzieki za komentarze i pozdrawiam - Piotrek

JUż są profile (fotki w profilu)

Pozdrawiam - Piotrek

sam kiedys sklejalem, i wiem co to znaczy... powodzenia!!!!! nie moge doczekac sie efektow Twojej pracy!

Ale wczoraj mnie tak wkurzyło to doszlifowywanie że szkoda gadać .

Mógłby ktoś te fotki na jakiś serwer wrzucić żeby można było szybciej oglądać a ja sie jakoś odwdziecze

Pozdrawiam - Piotrek