Sciganko po krakowsku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Umieszczam pare fotek z niedzielnej wizyty na starym lotnisku na Czyzynach w Krakowie.Autek może i więcej,może i lepsze, ale atmosfera nie dorasta do pięt stalowolskim imprezkom , tam nawet nie ma żadnej organizacji ani nawet nie mają porządnego startera.Nie to co u nas.
Fotka nr 1
Fotka nr 2
Fotka nr 3
Fotka nr 4
Fotka nr 5
Fotka nr 6
Fotka nr 7
Fotka nr 8
Fotka nr 9
Fotka nr 10
Fotka nr 11
Fotka nr 12
Fotka nr 13
Fotka nr 14

I tutaj jeszcze pare krociutkich filmików
Filmik nr 1

Filmik nr 2
Filmik nr 3
Filmik nr 4
Filmik nr 5
Filmik nr 6
Filmik nr 7

To jest na legalu? . Tylu chlopa, jak to oni zorganizowali, jakies autobusy popodstawiali czy co?? . Ja sie tak u siebie szykuje na sciganko w koncu z fumflem wybrac, ale nigdy nie ma czasu... Jak sie uda to bedzie i foto relacja . Pozdrawiam .

Ryba daj znac kiedys o tej imprezce, moze wpadne pokilowac sobie troche

Cytat:

To jest co tydzień w każdą niedziele, nikt tego nie organizuje, poprostu co niedziele wszyscy sie tam zjeżdzają, jak tylko nie pada wiadomo,że coś będzie.Zaczyna się tak koło 14 więc zapraszam

Cytat:
2004-05-13 10:08:46, Pingu pisze:

Adam z całym szacunkiem ale jak myslimy o tym sciganku to nei masz tam czego szukac !!!!!!!

A zebys wiedzial ze mam
Przeciez nikt nie kaze mi odrazu wygrywac z subaru impreza

Jesli mialbym skomentowac to co tam sie dzieje to wg. mnie pokaz dla oczu fajny, ale jezeli chodzi o bezpieczenstwo to jest lipa. Ludzie po wyscigu wracaja na start nieraz szybciej niz kiedy sie wysciguja.. nie kazdy potrafi wyhamowac no i stad wlasnie co tydzien prawie zdarzaja sie dzwony Autek zawsze jest sporo i sa one dosc fajne jak widac na fotkach Ale ogolnie .. fajnie jest

zeby w stalowej albo oklocy bylo9 takie miejce jak "stare lotnisko" to by bylo zajeb*** mozna by legalnie organizowac modlitwy i wogule...spotkania

Cytat:
2004-05-13 12:24:18, Linku pisze:
zeby w stalowej albo oklocy bylo9 takie miejce jak "stare lotnisko" to by bylo zajeb*** mozna by legalnie organizowac modlitwy i wogule...spotkania

Jezeli chodzi o modlitwy to uwazam ze mamy idealne miejsce na tego typu zabawy

no ja tez uwazam ze jest zaj*** tam gdzie jest ale wiesz...chodzi o takie w dzienne spotkanie w plenerze...mam nadzieje ze rozumiecie znaczenie

Cytat:
Adam z całym szacunkiem ale jak myslimy o tym sciganku to nei masz tam czego szukac !!!!!!!

To że na filmikach są takie same wypaski,to dlatego że tylko takie nagrywałem. Sądze,że Adam napewno by coś znalazł w swojej kategori.

Spoko zaczalem przygotowania do stage 17 wiec te wypaski juz niedlugo
A miejscowke maja super, oj biada byla by nam gdybysmy mieli takie lotnisko

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2004-05-13 14:09:14 ]

tak ot jakie wtryski ??????
i jaki intercooler ????
Bo innego stage to nei ma sensu robic !!

Miejscowka wcale nie jest dobra, nawierzchnia jest kiepska a pas krotki, przy sciganiu na 1/4 mili zabraknie ci miejsca na hamowanie, dlatego scigaja sie na krotszym dystansie.

CZUCZU wytlumacz mi po co mu inny intercooler i wtryski? Lepiej zainwestowac w glowice, bo o ile sie orientuje jest to 8v, wiec efekty moga byc widoczne. Intercooler mozna przeniesc na zderzak, wtryski wieksze dopiero przy znacznym podniesieniu doladowania, narazie napewno sie wyrabiaja, mozna ewent zwiekszyc cisnienie paliwa i bedzie git.

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek83 dnia 2004-05-13 16:51:56 ]

No ja pier...le temat mi tu o krakowskim sciganku a Wy mi tu wyskakujecie o jakiś jebanych intercoolerach.Nie o tym temat.Koniec.Pisać na temat albo ch...j Wam w dupe;PPPP

Cytat:
2004-05-13 14:34:44, CZUCZU pisze:
tak ot jakie wtryski ??????
i jaki intercooler ????
Bo innego stage to nei ma sensu robic !!

To ci pokaze juz niedlugo

Fajnie wygląda wyścig we 4, żeby jeszcze całkiem równoległe, bo na to nie wygląda, moz e to ta perspektywa

Fakt ze nawierzchnia jest z plyt betonowych i czuc je na aucie, ale nie jest tak tragicznie. Z wyhamowaniem jakos auta daja rade Jedynie co mi sie tam niepodoba to samowolka, kazdy jedzie, robi co mu sie podoba

Cytat:
2004-05-14 11:21:41, zoom pisze:
Fakt ze nawierzchnia jest z plyt betonowych i czuc je na aucie, ale nie jest tak tragicznie. Z wyhamowaniem jakos auta daja rade Jedynie co mi sie tam niepodoba to samowolka, kazdy jedzie, robi co mu sie podoba

Z betonu sie lepiej startuje, lepsza przyczepnosc.