Do klubowiczów z Dolnośląskiego (WROCŁAW) lub Opolskiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Cześć czy ktoś z was może polecić mi NAPRAWDĘ DOBREGO GAZOWNIKA nie jakiegoś partacza ???
Najlepiej we Wrocławiu. Takiego któremu ufacie ,że robi fachowo

P.S. Co myślicie o JACAR ???

Panowie chciałem też przypomnieć ,że w każdy ostatni weekend miesiąca odbywają się zloty +wyścigi na 1/4 mili w Skarbimierzu (chociaż muszę to jeszcze sprawdzić) więc mam propozycję abyśmy może tam kiedyś się spotkali --- były już tam spotkania Calibry Team i kilku innych Co wy na to ???
P.S. Opowiem wam pewną zabawną historię postanowiłem się ścignąć z gościem który miał Kadeta GTI rozwalał wszystkie inne kadety i jednego Esperaka więc podjechałem i mówię czy gościu stanie ze mną a gościu popatrzył zbladł i powiedział że nie stanie bo nie chce się skompromitować zdumiony postanowiłem nie wyprowadzać go z błędu i odjechałem Niezłego mam straszaka co

Pozdrawiam !

Cytat:
2004-05-21 15:17:50, Armani01 pisze:

P.S. Co myślicie o JACAR ???

No, nazwa JACA R budzi zaufanie

Cytat:
2004-05-21 15:20:19, Armani01 pisze:
Panowie chciałem też przypomnieć ,że w każdy ostatni weekend miesiąca odbywają się zloty +wyścigi na 1/4 mili w Skarbimierzu (chociaż muszę to jeszcze sprawdzić) więc mam propozycję abyśmy może tam kiedyś się spotkali --- były już tam spotkania Calibry Team i kilku innych Co wy na to ???
P.S. Opowiem wam pewną zabawną historię postanowiłem się ścignąć z gościem który miał Kadeta GTI rozwalał wszystkie inne kadety i jednego Esperaka więc podjechałem i mówię czy gościu stanie ze mną a gościu popatrzył zbladł i powiedział że nie stanie bo nie chce się skompromitować zdumiony postanowiłem nie wyprowadzać go z błędu i odjechałem Niezłego mam straszaka co

Pozdrawiam !

Spoko ale z tego co sie orientuje to w Oplach to sa GSI a nie GTI
Pozdrawiam

WITAJ JACO

Jasne
Tylko ,że popełniłem błąd bo ta firma nzywa się JAKAR bodajże ma siedzibe na Legnickiej

I co teraz nadal budzi zaufanie ?!

Cytat:
Spoko ale z tego co sie orientuje to w Oplach to sa GSI a nie GTI
Pozdrawiam

Jasne prepraszam za błąd

Ale szkoda tylko ,że .... cholera pomimo wyglądu pod maską siedzi serja

Powoli mnie to już wkurza ... Maciek GT ile kosztowało twoje GT u Choinackiego (może zamiast gazu walnę sobie GT a rodziców ściemnie )

A tak na poważnie z tego co wiem to taki zabieg to jak regeneracja Czy tak ????
Więc były by dwie pieczenie na jednym ogniu (silnik jak nowy + trochę mocniejszy

Witaj Armani!

Ja mogę polecić zakład, z którego sam jestem bardzo zadowolony i mój ojciec także na nich nie narzeka (co rzadko mu się zdarza!). Firma nazywa się "Jacart" i mieści się na ul. Legnickej. Zadzwoń do nich jak chcesz i umów się na termin, bo klientów mają sporo. Podaję telefon: 350-10-33.

A z tymi nazwami to tak już jest, że czasami pasują jak wół do karety...

Pozdr.,
Wrolo

Cytat:
w każdy ostatni weekend miesiąca odbywają się zloty +wyścigi na 1/4 mili w Skarbimierzu (chociaż muszę to jeszcze sprawdzić) więc mam propozycję abyśmy może tam kiedyś się spotkali

Cześć.
Sprawdź zatem kiedy jest najbliższy - pochodzę z Brzegu i co 2-3 tygodnie odwiedzam swoich staruszków, w związku z czym z mojej strony nie ma żadnego problemu żeby się tam spotkać.
Pozdrawiam.