Nio i po długołęce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem czy ludzie z tego forum wiedza ale niedawno toyota z długołeki straciła prawa do serwisowania aut powod chyba wszystkim wiadomy skargi klientow pozdro all

Niop jush wuiedzielismy ze długamęka niesttey pożegna się jakis dłuuugi czas temu, ale spoxik,zapraszamy w niedziele o 19 na spota pod andersa-odwiedz nas kiedys

nio moze kiedys podjade ostatnio troche zajęc i nie ma kiedy moze podjade do skarbiego jak sie uda a teraz pytanko z innej beczki kto sie serwisował ze swoja toyka w swidnicy bo o ile sie nie myle tam jest bardzo dobry serwis jak dobrze słyszałem

masz już taki sam (mam nadzieję) we wrocku na bielanach (na przeciwko castoramy)- poszukaj w odpowiednim poście

I chyba całe szczęscie, ze zamknęli, bo przynajmniej ja - miałem baaardzo nieprzyjemną przygodę z salonem Motormarket-Długołęka. Kiedyś napiszę więcej, ale to, co zrobili - to prawdziwy wstyd

darekz13 nio moze sie przejade zobaczyc na czekoladową ale jak to nowe co jeszcze mało kto tam był to sie zastanawiam a na szybowcowa napewno nie pojade ale dzieks pozdro