Kolejna siódemka na forum tym razem ze Ślaska :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam tak jak w temacie od dzis posiadam 127 Mk1 z 73 roku samochodem dosc dobrze sie jezdzi no i ma nawet kopa jak na ten rocznik
zdjecia tutaj chyba ?
http://republika.pl/wykresy_mo2/bart127/
A teraz opis drogi powrotnej pisze bo ciekawe ??
Wyjechalismy wszystko ok pierwsze skrzyzowanie samochód niechce jechac :/ stałem 10 min i próbowałem i nic nagle łuybudubu jeb dup ciul jakis baran wjechał mi do dupska był to starszy pan z Fiata 125p wycxhodze patrze nic niema wypchałem samochód z kumplem za skrzyzowanie gosciu sie zatrzymuje i pyta stało sie cos bo nie obliczyłem dobrze odległosci odziwo 7 nawet nie ucierpiała nawet zadrapania fiat 125 troche zderzak wlaz do srodka gosciu muwi piszemy cos czy jak ja mu muwie jedz bo sie nic nie stało podziekował i poszed
po jakims czasie odpalilismy 7 jedziemy chura a tu nagle nieche jechac i koniec jazdy patrzymy nie dostaje dobrze paliwa co jest zakładamy nowa pompe nie leci wogule a na wskazniku pół baku ok kupujemy linke bierzemy na chol podjezdzamy na bp tankuje za 20 zł paliwko po 4,04 sudemka chodzi huraaa ok tankuje jeszcze za 30zł i jazda w trase przed katowicami zaczła sie masakra 2 godziny jechalismy bo co jakis czas zaczynała przerywac szarpac nieszłoo jechac po odczekaniu chwili znowu sżło pare km i tak dojechalismy o 21:00 do domu bylo ciezko ale dalismy rade i to narazie tyle

.

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-19 06:17:14 ]

Coś w tych 7kach jest ze nielubią drogi do nowego domu.
Tazdafleja jak kupił, to też miał przeboje.
Ale ratuluje.

fajnie ze jest coraz wiecej 127.. gratuluje..czesto droga do domu nowym autem jest trudna, tez wiem cos o tym
wiekszośc z włascieli 127 pewnie chce je zachowac jak najabrdziej oryginalne ale je nie jestem tak ortodoksyjny i moze ktos pokusi sie o zrobienie czegos takiego lub w tym stylu

Witam i gratuluje zakupu klasyka . Moim zdaniem ten 127 to dostojny klasyk i nie zmarnuj go Hudy bo coraz mniej jest takich autek (a na forum coraz więcej )
Pozdrawiam wshystkich fiat-maniaków...

ciesze sie Hudy ze dojechales szczesliwie, moja droga tym autem do Krakowa byla bardzo podobna co kilka km postoj... no ale dobrze ze dojechales....

7ka ze zdjec mille to jest wlasnie "ten styl" ktory pasuje do nadwozia 127... oryginaly tez sa fajne ale niech dziadki nimi smigaja... mlodzi maniacy youngtimerow wola tchnac "sportowego ducha" w nadwozie{i pod maske } 127 ek....

Jooooooołłłłłłłłł!!

Brawo, brawo

Kolejne 127 na forum (co prawda od jednego ze stałych członków ale zawsze)

Cieszę się, że jest nas więcej. A nad siódemą popracuj a napewno się odwdzięczy. Czekam na nowe foty.

p.s. moja siódema do końca tygodnia w warsztacie

gratuluje
do tego przerywania to moze masz poprostu dziurawe gdzies przewody paliwowe i powietrze lapie?

Gratulacje!!!
Ja tez walcze teraz z pompka paliwowa...Przy obrotach rzedu 4700-5000 auto zachowuje sie tak,jakby mialo odciecie paliwa i zaczyna zwyczajnie szarpac...
To bardzo stresujace uczucie,szczegolnie wtedy gdy przy 130 wyprzedzasz kogos na waskiej drodze
Adrenalina Rulez
Powodzonka z siodemeczka...to bardzo wdzieczne autko

-----------------
http://plepleple.pl

Bart128 najlepszy był gosciu z 125p jak mi wjechał do dupy ja nie obliczyłem odległosci hehehe teraz jusz wiesz czemu wykupiłem oc ale siudemka nawet nie ucierpiałą zero rysy twarda sztuka teraz jade nia na warsztat powoli trzeba cos robic najpier te biegi i przerywanie bo to tragedia

a najleprze bart128 było to ze zaraz pod twoim domem sie to stało ehehehe

WITAM WITAM TU TazDaFleia
gratulujeeee autka

hehe no te autka maja problem z zaklimatyzowaniem sie w nowym otoczeniu moja tez dawala mi sie we znaki jak jechalem nia do domku pozdrawiam

-----------------
http://plepleple.pl

dzisi wymienilem pompe paliwa, przwody, swiece, cewke i siudemka odzyla tak ze naprawilem biegi
potrzebny prawy klosz migacza+postoj ??