Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2004-05-20 13:10:27 120 zeta za spojler ze stopem to zajebiście tanio.....
Ja za CETUS'a zapłaciłem 150 zeta ( po znajomości, bez marży i Vatu ) |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-05-20 13:28:41 a ja kupilem swiezo pomalowany w kolorze autka - spojler bez stopu za 80zl od Aramisa ![]() |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-05-20 13:42:22 A ja tak się podłączę pod temacik, by nie zaczynać nowego...
jak przymocować spojler: na śruby czy tylko na klej?? Czy taki klej wytzryma np jadę z v-max i jak zachowa się na myjni automatycznej, czy pod wpływem ciśnienia wody z Karchera ![]() Łeży już u mnie spojler na klapę bagażnika od 1,5 roku i nie mogę się przełamać. No ale na lato chcę go już mieć. ![]() |
![]() mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-05-20 14:24:27 ja bym polecal na srubach bo :
- na kleju moze odpasc - chociaz nie koniecznie - jakbys chcial go kiedys zdjac to juz masz lakier zjechany w miejscu klejenia + a na srubach robisz male dziurki - w razie rozmyslenia zawsze mozna zaszpachlowac albo sa takie malutkie zatyczki w kolorze nadwozia sie dobiera co sie zatyka i nic nie przecieka - lakiernik mi pokazywal jak montowal Pzdr |
![]() markus Espero 1,5 DOHC Mikołów | 2004-05-21 13:43:17 WITAM
GDZIE MOZNA NA SLASKU KUPIC SPOJLER MONTOWANY NA KONCACH? POZDRAWIAM MARKUS |