ESPERO CDX ????? było takie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... jest takie Espero CDX i niby ma 140 koników ??? zobacznie na allegro http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=25939321

Pierdoli koleś głupoty...

Niebylo

tydzien temu mu wyslalem e-maila ze jest idiota ciekawe jak on jezdzil ze nie czul roznicy bo to przeciez 35ps

Reklama dźwignią...

Już chyba był ten temat.

Wyraźnie na zdjęciu widać napis na nadkolu CD a ten tu pisze o jakimś CDX!
Co za debil!
Mało tego! Samochód ma przejechane 100tys. km i miało wymieniany rozrząd? To co oni z tym kurwa samochodem robili? Ja mam 260tys i przy silniku nic jeszcze nie robilem!
No i ta REWELACYJA CENA: 16.500 PLN

No rozrząd robi się co 60 tysięcy

Cytat:
No rozrząd robi się co 60 tysięcy

zlezy jak komu wypadnie

Cytat:
Mało tego! Samochód ma przejechane 100tys. km i miało wymieniany rozrząd? To co oni z tym kurwa samochodem robili? Ja mam 260tys i przy silniku nic jeszcze nie robilem!

Lukasz ma silnik bezkolizyjny to sobie moze jedzic ale fabryka kaze co 60 tys rozrzad wymieniac

Zaraz..zaraz...
Mówimy o wymianie paska rozrządu? Czy wymianie rozrządu?
Bo od 3 ostatnich lat jak sięgam pamięcią to przy silniku nic nie robiłem oprócz tego że olej wymieniałem - a chodzi pięknie...

no wymiana paska rozrzadu , rolek napinacza czy co tam jest to sie wymenia co 60 tys

Cytat:
2004-05-28 15:21:04, ekimm pisze:
... jest takie Espero CDX i niby ma 140 koników ???

Kilka dni temu widzialem esperaka z CDX na nadkolu i sam sie zaczalem zstanawiac...

Cytat:
2004-05-29 08:46:19, Zych pisze:
Cytat:
2004-05-28 15:21:04, ekimm pisze:
... jest takie Espero CDX i niby ma 140 koników ???

Kilka dni temu widzialem esperaka z CDX na nadkolu i sam sie zaczalem zstanawiac...

Pewnie literki były od Nuby....

Cytat:

Też coś takiego widziałem, tylko Nexie. Pewno walnięty był i blacharz za bardzo nie wiedział co tam pisało i poskładał z resztek. Dzięki temu Espero może być:
GL (takie było, ale nie u nas)
GLX (takie jest)
CD (takie też)
CDX
GLD (Diesel
D (Diesel)
A jakby z L zrobić I to jeszcze może być:
CDI
Fantazja ludzka nie zna granic

A w Holandii była sprzedawana wersja full wypas - skóra,drewno, automat,szyberdach + wszystko to co u nas i nie wiem czy ta wersja nie była nazywana właśnie cdx...

O! w UK też było... http://www.carsurvey.org/review_52553.html

[ wiadomość edytowana przez: Robert_S dnia 2004-05-29 10:17:57 ]

Cytat:

Znam takiego jednego Typa, który śmiga Esperakiem z literkami CDX na błotniku. Esperak granatowy, felgi '15- stki, chromy wokół tylnych lamp, silnik "praktycznie seryjny" ... a sam człek na imię ma chyba Maciek

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
O! w UK też było

na tej stronie co pokazales tez sa wersje CLXi i CDi

Cytat:
no wymiana paska rozrzadu , rolek napinacza czy co tam jest to sie wymenia co 60 tys

EEE...
NASTRASZYLIŚCIE MNIE TYLKO...
Czyli to nie jest żadna wymiana rozrządu jak wcześniej pisaliście tylko cyt:"...wymiana paska rozrzadu , rolek napinacza i coś tam jeszcze..." - to ja takie żeczy też robię - gdyby tego się nie robiło co 60tys to własnie wtedy mógł by na przyklad pasek strzelić i rozrząd by się przestawił i dopiero wtedy trzeba by było "robić ten rozrząd"

Może to jakieś "lokalne zwyczaje". CDX może oznaczać wersję full wypas (wiadomo automat na zamówienie - nie każdy lubi), a nie CD, gdzie za dodatki jak klima trzeba było dodatkowo zapłacić.

Cytat:
2004-05-29 10:23:00, Bartek1112 pisze:
Cytat:
O! w UK też było

na tej stronie co pokazales tez sa wersje CLXi i CDi

sie zapędziłem...

[ wiadomość edytowana przez: Robert_S dnia 2004-05-29 10:54:47 ]