Jak zdjąć wskazówke w obrotomierzu Lumel???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello kupiłem obrotek Lumel typ MS2(od Szymka242..)I przed założeniem chciałem zrobic biała tarcze, szybke zdiołem wszytko oki ale problem pojawił sie przy wskazówce niechce uszkodzić obrotka próbowałem ja zdejmowac tak jak przy ilcznikach ale siedzi bardzo ciasno, zdejmuje sie ja tak samo czy w jakiś inny sposób??

NA CHAMA !!!!!!!!
Sciagałem ostanio koledze - przekąłdalismy moja stara tarcze.
I jedyne co mi przyszło do głowy to na chama wyciagac.
Mam takie urzadzenie - stara pinseta z ramionami zagietymi do srodka ! I to działa delikatnie podwazam malinka .
No i nie wyginasz oski - pewien znajomy wyciagał tak fajnie ze az kupił ode mnie wrak obrotka dla oski !!

Na chama, dokładnie Albo np widelcem

no Rutkus tylko nie popsuj!!!! pozdro! (jakby co to załatwie drugi)

poszarpie sie z nią jak wróce z roboty Dzinx za wszystkie odpowiedzi

Ja nią kręcę jednocześnie ciągnąc Rekord to dwa obroty zanim puściła. A co zgiętej ośki... dwa obrotki poszły do złomu(takie już dostałem).

wszystko juz zrobione obrotek dostał białą tarcze i wskazówka przemalowana na czerwono Jak bede miał czas to go ładuje do malca!!

obrotek założony smiga niebieskie podświetlenie hjak pojade do roboty zobacze jak wyglada!!

no to trzeba rutkus porobic nowe foty mam nadzieje ze wszystko dziala !!! pozdro!!!!

spoko Szymek wszystko działa jak bedzie okazja zrobi sie foty, mam nadzieje ze juz z kierą załozoną!!