MotoNews.pl
10 Link do artykulu potrzebuje... (37450/0) - PT

Link do artykulu potrzebuje...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi o link do artykulu o samochodzie Slawomira Jatczaka (126 alfa) na www. By;o tam jedno zdjecie, ktore jest mi neizbedne. Ma ktos u siebie moze w ulubionych ten link?

linka nie mam ...ale byc moze mam te fotke...tylko o ktora ci chodzi...??

Żuraw czy Ty przypadkiem czegoś nie kombinujesz?? Tak dopytujesz się o tego malca ze aż strach

Cytat:
2004-01-27 09:47:10, Madcar pisze:
linka nie mam ...ale byc moze mam te fotke...tylko o ktora ci chodzi...??

Chodzi mi o fotke stojacego malucha na uliczce osiedlowej. W tle widac bodajze 4-pietrowy budynek mieszkalny, choc moze miec wiecej pieter - glowy nie dam sobie uciac. W kazdym razie chodzi dokladnie o to fotke.

Cytat:
2004-01-27 16:55:24, Kuner pisze:
Żuraw czy Ty przypadkiem czegoś nie kombinujesz?? Tak dopytujesz się o tego malca ze aż strach

Ja? Nieeee..... No skadze znowu.... Takie pomysly? U mnie? Nie....
Lepiej zapodaj fotke lub linka do niej...

hehe, on zawsze kombinuje moze chce robić po cichu zdjęcia właśnie z tamtego bloku
u Portosa na stronce na pewno był pełen opis tego samochodu.. moze i link tam też jest..

U porthosa tez jest yulko artykul sam. Wydaje mi sie ze to zdjecie nei bylo chyba jednak z artykulu, tylko z jakiegos innego zrodla.... W alzdym razie maluch byl zparakowany po prawej stronie ulicy (wzdluz chodnika) a po lewej bylo widac wlasnie budynek...
Jak ktos ma taka fotke lub przypomina sobie na szyjej stornie byl ten artykul to tez niech cos podpowie....

A to jakas fajna sztuka mieszka w tym bloku?? hehe...

i co znalazłeś tą fotke ??