Niesamowite!!! takich zdjęć FSO i innych nie widzieliście!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wgielo mnie jak zacząlem przeglądać rózne zeczy które od kumpla przyniosłem, i znalazłem katalog fso... a tam niektóre samochody o których w zyciu nie złyszałem!!!!! fotek wybrałem 188 wiec jest ich za duzo zeby wzucic na forum, oprucz osobówek są też różne także ciężarowe produkty FSO, oto link do galerji Galerja pewnie zaraz wyskoczy problem z transverem godzinnym, ale mam nadzieje że jakos pójdzie.

Coraz bardziej zaczynaja mnei wkurzac te transfery republiki... Na grzyba im te ograniczenia????? Wiecej klientow chca przyciagnac? Nie kumam...

kuna nie chodza te fotki moze rano! pozdro!

Vitam i pozdrawiam ale strona i tak nie działa z powodu pshekroczenia transferu ...

jest 2:02 w nocy
W koncu sie doczekałem i zobaczyłem-hehe.Pare zdjec mnie zaskoczyło.Masa ciekawych zdjec Ale prosba,niech ktos to wrzuci na jakis serwer.Bo mozna sie bardzo wkur... , transfer powala na kolana.Czuje sie jak bym mieszkał w burkina faso-hehe.Taki przesył

Udostepnie serwer na te zdjęcia - dajcie tylko znać

Mnie stronka dziala...i bardzo ciekawe sa niektore fotki..chociaz niektore z nich mam na dysku pozdroowka

Napisz do mnie Rino, mam duuuuuuuuzo miejsca na zdjęcia moge wrzucić, bez żadnych limitów

bardzo fajne te fotki wiekszosc z nich widzialem juz gdzies

spora czesc tych zdjec pochodzi z serwisu Ocalic Od Zaponmienia

A tego zoltego rozwalal moj kumpel z roku na prace dyplomowa. Jako ciekawostke powiem, ze pasy nie wytrzymaly obciazenia typowego manekina i pekly... Manekin nie przezyl...

EDIT:
A - no i siedzenie wyrwalo z podlogi co widac na zdjeciu. Manekin nie przezyl spotkania z kierownica, ktora wygela sie w chinskie osiem przygniecina ciezarek manekina oraz fotela....

Sprawdzcie wiec u siebie w jakim stanie macie mocowania siedzen w kantach, bo moze sie to skonczyc tragicznie. Testowany fiat byl z roku bodajze 91 lub 92...

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-05-04 15:18:05 ]

nie no co jak co ale jak zobaczylem cc w wersji sedan i smyka to tak parsknalem ze monitor oplulem

Nie no jak zobaczyłem to coś zwanego meduzą to myślałem że zjade pod biurko. To chyba Mietek z Heniem po pijaku klepali na drewnianym pieńku A kółka jak w wózku sklepowym....

NIC niesamowitego tam nie znalazlem.

Cytat:
2004-05-04 14:01:27, Zuraw pisze:
A tego zoltego rozwalal moj kumpel z roku na prace dyplomowa. Jako ciekawostke powiem, ze pasy nie wytrzymaly obciazenia typowego manekina i pekly... Manekin nie przezyl...

EDIT:
A - no i siedzenie wyrwalo z podlogi co widac na zdjeciu. Manekin nie przezyl spotkania z kierownica, ktora wygela sie w chinskie osiem przygniecina ciezarek manekina oraz fotela....

Sprawdzcie wiec u siebie w jakim stanie macie mocowania siedzen w kantach, bo moze sie to skonczyc tragicznie. Testowany fiat byl z roku bodajze 91 lub 92...

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2004-05-04 15:18:05 ]

Pas się zerwał bo był zagięty w przelotce na słupku.Jak ktoś ma luźne siedzenie to nie dziwne że je wyrwie,zresztą poldek ma siedzenia mocowane identycznie.Testowany Fiat o ile pamiętam był 88-89.W 1992 nie produkowano już DF-ów.

jedyne którego niewidziałem do tej pory to ćwikla sedan?? toż to wynalazek,dobrze że nie wszedł do produkcji!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a wiecie cos wiecej na temat nej fury? bo mis ię strasznie spodobała:

ja nie wiem jak to oglądacie, od 24 godzin próbuje i ciągle nic..

Cytat:
2004-05-04 23:54:23, Rino125p pisze:
a wiecie cos wiecej na temat nej fury? bo mis ię strasznie spodobała:

No wiemy..to jest porsche..ale przerobione na FSO

o ile się nie myle to jest Ogar.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek