YARiS w wersji letniej :-) FOTKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
obiecane fotki mego Yarisa w wersji "letniej" mozna obejrzec w moim profilu. zapraszam !!!

Wózek na zakupy bardzo fajnie się prezentuje
Pogratulować wkładu i modernizacji

Autko spoko

..jakiś taki......... jasny ale spoko fajny

mnie się podoba... grzybek-r a myślałeś o jakis spręzynkach? ?? -30? H&R , eibach ? i moze biała lampka... inpro... widoczna w fotkach u mnie w profilu. pozatym mnie się podoba... delikatnie i z gustem...

Jeżeli byś chciał coś więcej jakies spojlery itp do yarisa wal... postaram Ci sie pomodz...

właśnie! tylne światła biale - super by było!!!
ale i tak cacy - trochę drobiazgów pod kolor, jakies listwy out i jest

Cytat:
a myślałeś o jakis spręzynkach? ?? -30? H&R , eibach ? i moze biała lampka

sprezynki sa zalozone EIBACH (-30mm)
a co do lampek to dokladnie chce takie jak masz BIALE bo sa super tylko nieodpowiada mi cena... poczekam na jakas promocje !!!

ło faktycznie jest obnizony.... sorry nie przyjzałem się... no ta lampa była kiedys tańsza, rok temu kosztowała 700zł nie wiem co to za skok... ! cenowy

ja piernicze rzeczywiscie na sklep.tuning.pl szalenie podrozaly. cena na chwile obecna to 1004zl a jeszcze jak przegladalem zima to kosztowaly 731zl

Cytat:
Jeżeli byś chciał coś więcej jakies spojlery itp do yarisa wal... postaram Ci sie pomodz

a co masz do zaoferowania i po jakich cenach?
najbardziej teraz mnie interesuje jakis fajny grill ale propozycje mile widziane

Niezle niezle - hmm - tyz bede sie musial wziac za przemalowanie mojego pudla - heh - czlek ma tyle planow - BTW grzybe-r a te kolka to sa 15? - jaki wymiar oponek dokladnie?

nono
co tu dużo mówić... świetnie.
Felgi superancko pasują... a światła niekoniecznie muszą być białe...

wszystko cacy tylko gdyby wydech mial tak z 9 cm srednicy ....

ogolnie metamorfoza bardzo udana moje gartulacje

Dominik

Oto przykład jak można poprawić wygląd autka, niczego nie psując i do tego jeszcze pacjent udowodnił, że biały potrafi być ładny i to mi się podoba.

El_Chueco ja to widzę tak, że masz teraz ładny biały wzór do naśladowania, może nie skopiowania, ale naśladowania na pewno.

Cytat:
tylko gdyby wydech mial tak z 9 cm srednicy ....

Następny miłośnik strzelania śrutem z haubicy... eeeech...

Ełk ja mam taki i wcale nie strzelam ino ładnie chodzi i sie parametry poprawily,to jest tlumiko strumiennica, niestety jeszcze nie w yarku tylko w passacie

TLUMIK

poprawka
Dominik

Z gustem, delikatnie - wlasnie tak jak lubie.
Po prostu ładne autko - i wcale biały kolor nie musi być straszny
Gratulacje !
P.S. Faktycznie - ciekaw jestem - jak autko wyglądałoby z białymi lampkami - a może czarne też byłyby ciekawe - stanowiąc kontrast ?

Bardzo fajnie wygląda

Cytat:
ja mam taki i wcale nie strzelam ino ładnie chodzi i sie parametry poprawily

Nie wiem co mam odpowiedzieć...
No to wygląda, że auto ma 550KM pod maską...
W każym razie w jednej z kwestii się nie zrozumieliśmy

Cytat:
niestety jeszcze nie w yarku tylko w passacie

Ja bym napisał "na szczęście", ale zaiste, niech każdy ma jak lubi, mi tam żal takich fajnych autek jak Toyotki na tego typu eksperymenty.

Grzybek-r poszedł IMHO w bardzo dobrą stronę, ale powoli trzeba już stopować, bo o jeden krok za daleko i się zrobi kicz (BTW, białe lampy bym sobie darował, lepiej ładnie zrównać kolory oryginalnych, a gotówkę zainwestować w coś innego, np halogeny albo zderzak od T-sport'a, że o grill'u nie wspomnę).

[ wiadomość edytowana przez: Aveuser dnia 2004-04-03 14:03:54 ]