REMONCIK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich i mam pytanko czy ktoś robił kapitalke w 2.5 v6 bo własnie zaczynam i ciekaw jestem ile was taka impreza kosztowała ?

Ps. Czego sie nie robi dla miłości mego życia .

w tym silniku akurat nie ale w wielu innych,wsadza ci gownaine panewki i po 5 tys. znowu bedzie walilo w silniku,osobiscie odradzam remonty silnikow...przynajmniej nie u nas

bardzo dobre remonty robią koło mojej miejscowości czyli Ostrowa Wlkp w Krotoszynie są drodzy ale dobrzy nie wyciągają silników z aut trzeba do nich dostarczyć sam silnik to jest była duża firma państwowa produkowali nawet pierścienie które stosowano w autach rajdowych mam znajomych którzy u nich robili silniki najprzeróżniejszych marek i nikt się nie skarżył

Witam

A cóż to za fachowcy? Własnie szykuje mi sie remoncik a do Krotoszyna mam 16 km. Może jakieś namiary. A może to Wachowiak

NARA

Cytat:
2004-05-19 21:04:33, K_R_Y_S pisze:
przynajmniej nie u nas

Co oznacza 'u nas'?
Bo jesli 'remont'ma robic Pan Zdzisiek w stodole, i laczny ksozt wuniesie 2000zl to zapewne masz racje. Ale jesli wezmie sie za to profesjonalny serwis, wyposazony w odpowiednia wiedze, narzedzia i czesci to nie widze problemu...

Wszystko ładnie pięknie ale powiedzcie panowie gdzie moge kupić tłoki bo okazuje sie ze to nie lada bo wszedzie maja nominały a ja potrzebuje do szlifu...czekam na podpowiedzi

Dzieki i pozdrawiam

Cytat:
2004-05-20 01:00:05, psinthos pisze:

........ma robic Pan Zdzisiek w stodole.........

co wy sie tak mojego ojca czepiacie