| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2004-05-19 18:05:09 |
Ambrozy Niunia E Warszawa | 2004-05-19 18:16:58 hehe
EL też mógł by coś niecoś napisać o Agmie |
KJ TOYOTA DRIVER AVENSIS WAGON D4D Warszawa - Radom | 2004-05-19 18:34:44 Rzeczywiście pełen profesjonalizm, naszczęście poszło w świat mam nadzieje, że była to ich ostatnia robota. |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-05-19 18:39:26 Nie zamierzam tu usprawiedliwiać kolegi Maćka z Agmy, ale nie wiem co mu odp.. że zrobił taki wałek, miał w swoim dorobku parę ładnych autek, chociażby Opla Calibrę seledynowego, był w GT. Ale jest bardziej stylistą, a tu wziął się za mechanikę i mu nie wyszło, wtopa na całego, a do tego odgrywa że nic się nie stało.
Ja miałem z nim przyjemność, robił mi dolot i wydech (dosyć drogo, teraz pojechałbym do El-Tec, mimo że daleko) dolot OK, wydech spier... , coprawda jeździłem do niego z 6 razy za darmo mi spawał, bo mi rura pukała w podłogę i miałem za duży tłumik środkowy, ale w końcu mi się znudził, i pojechałem do inego kolesia, który zrobił to jak być powinno, oczywiście nie za darmo, ale końcowy tłumik mam Agmy i jest znośny. Agma miała warunki totalnie polowe, rozpadająca się szopa i warsztaty wynajmowane u kolegów, więc na takie ładne auta, które od nich wyjeżdżały to było osiągnięcie, no ale widocznie coś się popsuło, nie wiem, potrzeba było kasy czy co i trzeba było kogoś orż.., szkoda |
stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-05-19 18:41:31 O ja pier@#$%
Słów mi brak ,żeby opisać co bym takiemu sk@#$% zrobił.Chyba bym go qu@#$% połamał i przejechał Aż mnie sie włosy zjeżyły.... |
faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2004-05-19 19:28:59 No nieżle,ale o AGMA Tuning się już mnóstwo naczytałem na streetracing forum i są to takie partacze jakich mało.Sam miałem podobną przygode kiedyś z firmą która już chyba nieistnieje,,a to była RTH Motorsport Robert Halicki z Opola,banda partaczy i tyle! Taka AGMA(tuning kompleksowy nerwów) |
piero TOYOTA DRIVER toyota carina e bytom | 2004-05-19 21:50:31 no z rozpędu napisałem Ty zamiast On |
MaciekB 4R W | 2004-05-19 22:29:54 Polskie realia ![]() |
Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2004-05-20 09:32:00 ja chromolę... szkoda mi gościa... |
Hicks TOYOTA DRIVER Yaris 1.3 Sol Wawa | 2004-05-20 10:09:34 Znam Rafiego z widzenia z paru spotów tigry z calinami. Jego Cali zawsze robiła na mnie wrażenie. Jednak to co opisał mogę skomentować krótko: standard.
Jak długo, jeszcze, Rodacy będą myśleli, że należy się cokolwiek za darmo ? Przecież jasne jest, że za darmo to można tylko dostać w ... Ten Maciej zgarnął kasę, Rafi na tym mocno stracił, a Agma tuning zniknie - za to za pół roku pojawi się np. Aguma tuning zainstalowana w szopie gdzieś w Bieszczadach. Nie zmienia to faktu, że cholernie mi żal Rafiego i jego auta. Podoba mi się, że się nie poddaje i dał znać wszystkim racerom w kraju. Ciekawe czy pozwie tego "tunera" ? |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2004-05-20 16:02:42 Link niestety już nie działa, rozumiem, że zrobili koledze krzywdę, może faktycznie dobry pomysł z założeniem topiku - Gdzie nie robić... |
simcom Lexus LS400 Poznań | 2004-05-20 17:11:23 jako ze nie widziałem nigdzie tego linka wczesniej, to pozwole sobie go zamiescic.
Z drugiej jednak strony wybaczcie jesli był iu to znacie: www.yaris-tuning.de dział bilder. Te extreme nie sa złe... |
gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2004-05-20 17:16:32
Pankuba nie tyle link nie działa ale całe tamto forum leży więc musisz spróbować później |
Artoone TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Krakow | 2004-05-20 23:36:45 Jak czytam o takich SK$#%NACH bo tak ich trzeba nazwać to aż mi się gorąco robi.
benzyną i podpalić te jego pieprzoną NORĘ(warztat? ha ha ) |