MotoNews.pl

Car Audio - impreza Poznan - FOTO relacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto moja foto relacja z zawodow Car audio ktore odbyly sie w weekend w Poznaniu nad Malta.
W sobote byl konkurs Sound off ale z racji fatalnej pogody i braku czasu nie poszedlam.
Za to bylem w niedziele kiedy odbywal sie konkurs dBDragRacing.
W konkursie Toyoty nie startowaly ale staly 4 jako demo car-y. Dwie corolle, yaris i celica. Ciekawa byla celica ktora z przodu miala atrape silnika ze swiatelkami i bajerami. "Silnik" sie rozsuwal i w srodku byly ukryte jakiej bajery do sprzetu audio.
Poznan Malta 2004

Wow ! Ale impreza. A ta czarna MR2, a nie Celica jak kolega pisze, powaliła mnie na kolana. Switny pomysła z zabudową sprzętu z przodu no i efekt wizualny bomowy. Do tego mocny silniczek 2.0 umieszczony centralnie , naped na tyl...
Ile takie auto musoi dawac przyjemności.

Czeski blad

A jak Corollę zepsuli TU i TU, jak można coś takiego zrobić

TUTAJ jest już o wiele lepszy widok.

Cytat:
2004-05-17 12:33:44, jackal pisze:
TUTAJ jest już o wiele lepszy widok.

Jackal - moze nie uwierzysz ale specjalnie z mysla o tobie chcialem jakas hostesse sfotografowac

Cytat:
2004-05-17 13:29:42, Deeno pisze:
Jackal - moze nie uwierzysz ale specjalnie z mysla o tobie chcialem jakas hostesse sfotografowac

Deeno
zbierasz u mnie punkty
Dzięki za pamięć.

Fajna rzecz nad Maltą się odbyła, szkoda Deeno że Ci tym razem towarzyszyć nie mogłem; również to fotografia specjalnie dla Jackala barrdzo się mi podoba

Głodomory jackal przed ślubem-zrozumiałe

no dajcie jackalowi spokoj... on teraz go duuuuzo potrzebuje... bo jakto w małzenstwie bywa - pozniej bedzie Mu potrzebny

wiecie...te zakupy, kosmetyczki...

a jesli juz wogole o tym wspominam...Jackal... puki jeszcze zaobrączkowany nie jestes... to sobie podziwiaj wieprzowinki.

A wracając do zlotu na Malcie - podobno sliczny mustang był i jakis stary mercedes... ma ktos moze te fotki??? 7.3 litra w mustangu to jednak wiecej jak moje 4 grosze... koles mowił ze jak na trasie jedzie 70 to mu pali 20... AŁĆ - a ja tak nazekam na moje 16 w miescie... HAHA

tymczasem...

[ wiadomość edytowana przez: simcom dnia 2004-05-17 21:24:16 ]

Cytat:
2004-05-17 21:22:05, simcom pisze:
na Malcie - podobno sliczny mustang był i jakis stary mercedes... ma ktos moze te fotki??? 7.3 litra w mustangu to jednak wiecej jak moje 4 grosze... koles mowił ze jak na trasie jedzie 70 to mu pali 20... AŁĆ - a ja tak nazekam na moje 16 w miescie... HAHA

Widac slabo moje zdjecia ogladales
Mustang jest tu , tu i tu
A mieczyslawa nie fotografowalem bo jakos nie wzbudzil mojego zainteresowania

Cytat:
2004-05-17 21:22:05, simcom pisze:
a jesli juz wogole o tym wspominam...Jackal... puki jeszcze zaobrączkowany nie jestes... to sobie podziwiaj wieprzowinki.

Ja to już jestem taki ... hmm .... że i przed slubem i w trakcie i po. Normalny facet jestem, piekno kobiecego ciała na mnie działa

Deeno
Widzę, że robiłeś jednak selekcję - tobie zrobię fotkę, a tobie nie.

Cytat:
2004-05-18 09:57:55, jackal pisze:
Deeno
Widzę, że robiłeś jednak selekcję - tobie zrobię fotkę, a tobie nie.

Wlasciwie tylko mietka pominalem. Oprocz tego ze w dobrym stanie to nic ciekawego dla mnie

Jackal, normalny powiadasz??? Ja bym to nazwał zdrowiem. Tylko chory facet sie nie ogląda...Za patrzenie jeszcze nikt rozwodu nie brał...

To dosłownie tak samo jak "z głodu sie jeszcze nikt nie posrał"

Oj przepraszam... przeleciałem tylko te fotki raz dwa i nie zauwazyłem mustanga... No slepy najwyrazniej jestem...

THX!!!

Tymczasem...