Kable wysokiego napiecia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam .. .robie kilka rzeczy przy swoim esperku .. i mam pytanie ... jakie kable zaplonowe wybrac (mam 2.0 na gazie).

za Boscha chca 100
za orginaly OPLA chca 300

to ostatnie to troche dla mnie wygorowana cena. .. moze sa jakiej solidne pomiedzy ?

pzd

Cytat:
2005-10-18 16:18:24, hairysnake pisze:
witam .. .robie kilka rzeczy przy swoim esperku .. i mam pytanie ... jakie kable zaplonowe wybrac (mam 2.0 na gazie). za Boscha chca 100 za orginaly OPLA chca 300 to ostatnie to troche dla mnie wygorowana cena. .. moze sa jakiej solidne pomiedzy ? pzd

Zachowam się teraz jak jeden z naszych Wielkich Modów i napiszę....zlituj się Kolego!-skorzystaj z WYSZUKIWARKI !...baaardzo niedawno był taki post o kablach WN ...a postów w tej materii pewnie było ze 30...wystarczy

ale trudno...napisałeś to odpiszę: Krótko bo lista godnych uwagi w cenie do 100zł jest krótka: Oryginały Daewoo (ale Oryginały!)-ok.100zł , TESLA (ok.90zł) i tyle mogę polecić z doświadczenia.

Wniosek do Modów: może by podkleić temat do jakiegoś istniejącego??

wiem wiem .. poszukalem i znalazlem, ale opinie sa ROZNE ... powoli sie zastanawiam czy zakup dobrych kabli nie jest trudniejszy niz trafienie 6 w duzego lotka

po drugie wiekszosc opisywanych kabli jest w cenie do 100 zl .. a ja chcialbym wydac odrobine wiecej .. mierze cos w granicach 150 - 200 ... jak wczesniej pisalem na ORGINALY (OPEL, a nie orginaly daewoo) mnie nie stac.

Czy kable CHampiona, NGK lub cos podobnego sa dobre i gdzie mozna je dostac w Warszawce

pzd

Cytat:
2005-10-18 22:30:55, hairysnake pisze:
po drugie wiekszosc opisywanych kabli jest w cenie do 100 zl .. a ja chcialbym wydac odrobine wiecej .. mierze cos w granicach 150 - 200

Masz za duzo pieniędzy

Championy? A co to takiego?? Kup juz lepiej NGK albo oryginaly.. pojezdzisz tyle samo co na tych za 70zł. Ale twoja kasa... twój wybór.

zawracanie glowy..masz za duzo pieniedzy to czesciej wymieniaj kable po prostu..nie ma sensu placic za nie wiecej niz nakazuje rozsadek

Chętnie przyjme nadmiar gotówki

Jak coś jest 2x droższe to powinno być 2x lepsze... w wypadku świec, czy kabli niestety tak nie ma.

Ja bym kupił orginały w kimoto na łopuszańskiej za 65zł. Jest to produkt GM Koera i jakość osadzenia końcówek nie budzi zastrzeżeń.

Cytat:
2005-10-19 08:15:40, kwiatkowski pisze:
Ja bym kupił orginały w kimoto na łopuszańskiej za 65zł. Jest to produkt GM Koera i jakość osadzenia końcówek nie budzi zastrzeżeń.

i to jest glos rozsadku