Jak skrecam w lewo to sam sobie trabi - co to moze byc??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. W pewnym polozeniu kierownicy wlacza sie sygnal dzwiekowy. Jak zdjac kierownice ( wyjac przycisk sygnalu?? ) ??

Pewnie sprężynka się gdzieś podwinęła, wystarczy sam przycisc zdjąć, Jest na zaczepach, delikatnie podważyć.

...albo przewody od przycisku gdzies przywieraja , tak czy siak przycisk trza wydlubac i oblukać .

Cytat:
2004-05-20 10:26:28, WilK pisze:
Pewnie sprężynka się gdzieś podwinęła, wystarczy sam przycisc zdjąć, Jest na zaczepach, delikatnie podważyć.

Ok,a co to moze byc ,ze juz jak go kupilem to przy kreceniu kierownica slychac tarcie jakby piasek tam "gdzies" byl??

Cytat:
2004-05-20 10:33:07, Seba pisze:
Cytat:
2004-05-20 10:26:28, WilK pisze:

Ok,a co to moze byc ,ze juz jak go kupilem to przy kreceniu kierownica slychac tarcie jakby piasek tam "gdzies" byl??

a robiłeś cos z przełącznikiem zespolonym ??

kierownica obciera o osłonkę z kolumny kierowniczej - dolną lub górną - u mnie tak było !!!!!!

Cytat:
2004-05-20 10:34:50, mily-swiety pisze:

kierownica obciera o osłonkę z kolumny kierowniczej - dolną lub górną - u mnie tak było !!!!!!

Mam go troche zrypanego (kwestia wprawy ) ale nigdy tam nie grzebalem.

Cytat:
2004-05-20 10:37:39, Seba pisze:
Cytat:
2004-05-20 10:34:50, mily-swiety pisze:

Mam go troche zrypanego (kwestia wprawy ) ale nigdy tam nie grzebalem.

jak swój przełącznik wymontowywałem to trzeba było najpierw wtyczkę po lewej stronie wyjąć bo zaczynał trąbić - od klaksony są chyba te dwa bolce co wychodza z przełącznika - albo coć tam nie łączy albo masz poluzowany przełącznik - może wtyczka daje jaja ??

Dzis rozbiore to sie dowiem
Ale dziwne jest ,ze to tylko w jednym polozeniu kierownicy jest

Ale ogólnie fajny bajer

Cytat:
2004-05-20 10:47:05, Seba pisze:
Dzis rozbiore to sie dowiem
Ale dziwne jest ,ze to tylko w jednym polozeniu kierownicy jest

pewnie coś na kierownicy będzie wytarte - ciężko powiedzieć - trzeba by to było oblukać ...

seba -> fajny bajer może nie naprawiaj
A może jak zaczekasz to Twój Essie sam zacznie biegi zmieniać i włączy wycieraczki na deszczu

Pozdr.

A tak na narginesie to współczuje bo to troche siara i obciach jak tak sobie potrąbiasz jadąc przez miasto

Cytat:
2004-05-20 16:52:41, MediaTech pisze:
A tak na narginesie to współczuje bo to troche siara i obciach jak tak sobie potrąbiasz jadąc przez miasto

Niop ,ale laski za to sie ogladaja jeszcvze bardziej