!!!! NAKLEJKA !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po tym co ostatnio widziałem na FORUM ... szkoda gadać.

W związku z tym, żem grafik komputerowy to wymodziłem coś takiego.

Link do wersji w CORELU NAKLEJKA
Wielkośc 14,5 cm na 9,5 cm

Dla mnie (to tylko moja opinia) to wszystkie nalepki, które przedstawiają coś więcej niż napis, noszą znamie NALEPEXU i tyle

Oj no... nie wszystkim na raz się dogodzi
A Tobie to juz w ogole dogodzić to nie łatwo

Ino WARECZKA i jedziem ?

Cytat:
2004-05-12 17:50:57, KeyJey pisze:

Ino WARECZKA i jedziem ?

No Wareczka i jedziem Panie Tej

a tak serio to gdzie wlaniesz sobie taką nalepkę na maskę???
Nie podoba mi się i już, ale to tylko moja opinia.
Doceniam natomiast to ,że poświęciłeś swój czas dla dobra ogółu

mysle ze na masce to by zginela
Ona ma 14,5 cm x 9,5 cm idealnie będzie zasłaniac DOHC na klapie bagażnika hehehe

Cienka cos ta nalepeczka Panie grafik

Ale do dwoch cienkich rurexow bedzie pasowac

Cytat:
2004-05-12 18:11:52, DrA pisze:
Cienka cos ta nalepeczka Panie grafik

Ale do dwoch cienkich rurexow bedzie pasowac

KeyJay wybacz, ale to było naprawdę śmieszne

No tak na kumpli zawsze można liczyć

Nie dość, że Ci powiedza prosto w twarz jaki z Ciebie "grafik" to jeszcze podniosą na duchu że hoho

Ale przynajmniej wiem, że mnie lubicie

Wiesz co???? chyba by może poszło... ale FELGI MUSZĄ BYĆ TAKIE JAK MOJE!!!!!!!!
heheheheheheh

Cytat:
2004-05-12 19:21:45, KeyJey pisze:
Ale przynajmniej wiem, że mnie lubicie

No jak nie, jak TAK

HMMM....
Szczerze powiedziawszy to już wole swojego "malucha sralucha" którego ostatnio pokazywałem...
A prawda jest taka że naklejkę klubową to każdy sam se powinien zrobić na włąśną rękę bo nikomu tu nie można dogodzić na tym forum... ile osób tyle potrzeb...
Dlatego ja se zrobie samemu taką jaką będę chciał

Mi tam najbardziej nasza stara ulepka na blende pasuje i tak !
PZDR

Cytat:
2004-05-12 20:50:11, torito pisze:
..." Mi tam najbardziej nasza stara ulepka na blende pasuje i tak !...."

Wbrew wszystkim fajnym naklejkowym pomysłom ja też uważam za NAJLEPSZY pierwszy naklejkowy pomysł Łukasz G!

KeyJey. Coś ty tam na tą nalepkę za auto wkleił? Subaru Impreza? Te wloty, gnioty, sploty i wyloty.

Czekaj... czekaj... czy ja tego paskudztwa w Stolycy nie widziałem? Tak jak myślałe - znalazłeś jakąś chybrydę i profanują nią nasz klub.

KeyJey świetna!!!

Tylko mam jedno pytanie, czy dałbyś radę zrobić z adresem www.espero.tk dla rewolucjonistów i czy można by ten dolny napis trochę podnieść do góry, żeby tyle wolnego miejsca w środku nie było, dzięki temu będzie miesza troszkę!!! Ale i tak SUPPPER

Powiedz mi tylko jak ty wsiadasz na tylną kanapę, czy dobrze widziałem, że nie masz klamek?

Nalepka super, tylko daj znać czy można ją troszczkę z wysokości zmniejszyć no i ten adres. Czekam z niecierpliwością i zaraz jak tylko będę wiedział co dalej robie sobie xero na foliiii i na esperaka.

Cytat:
2004-05-13 10:00:14, FGM pisze:
Powiedz mi tylko jak ty wsiadasz na tylną kanapę, czy dobrze widziałem, że nie masz klamek?

To nie jest keyjeja auto. A od otwierania jest mechanizm odpychający drzwi od "futryny".

KeyJey!-czy mógłbyś zrobić wersję ze standardowym Esperalem a nie takim dziwolągiem nieco "koreańsko" stjuningowanym??....no i te napisy...czy możno wkleić te z "oryginalnej" /! / Klubowej naklejki czyli czcionka taka jak na aucie??
Z góry Dziękuję /my /?/

Cytat:
2004-05-13 10:35:08, bogdan1 pisze:
KeyJey!-czy mógłbyś zrobić wersję ze standardowym Esperalem

Nooooo! Please!