Mój spojlerek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co powiecie na temat zamieszczonych poniżej zdjęć spojlera
Proszę tylko o pozytywne opinie

Kupiłem go jako spojler do Espero - okazuje się, że jest chyba trochę za wąski i bardziej pasuje na klapę Laniego... ale co tam, teraz wszystko da się zrobić, co nie ?

Fajny
Podobny do naszego, tylko wydaje mi się, że nasz jest troche niższy
Heniu, to jest płetwa do Espero
Ile Cię wyniosło kupno, montaż i lakier ?

Zara, zara....gdzie on niby za wąski ???? ....Uważam, że spoko pasi do Twojego Esperaczka !! /przecie do Lanos ma wyrażnie mniejszą "szerokość"-to wygląda na spojler do...ESPERO!/

Nioooooooooooo...tera spoiler , niedługo „Viperowskie” pasy ...potem azot, turbo...itp. itd.
Kurna!-już wiem dlaczego nie zakładasz LPG !!

Cytat:
2004-06-02 10:39:51, bogdan1 pisze:
Zara, zara....gdzie on niby za wąski ????

Inne spojlerki wystają poza klapę a mój nie

DeeJey, kupiony jeszcze w zeszłym roku - nasz Imperator dał kiedys linka na Allegro i okazało się, że to w Gliwicach - no to pojechałem, zobaczyłem i za 125 zeta nabyłem
Zdjęcia pokazują jedynie "przyłożony" do klapy, lakierowany na biało spojlerek (ale zrobiłem ściemę, co nie ?)
Boguś, chyba jednak będzie butan zamiast azotu

Heniek , butan to mają prawie wszyscy !!!! Teraz to się azot montuje, trzeba iść z postępem nawet 250km/h . Dawaj adres i tylko takie mają?

[ wiadomość edytowana przez: IrekPapaj dnia 2004-06-02 12:47:14 ]

Spojlerek własnie taki jaki chciałbym w swoim samochodzie!
Czyli nie tak cholernie niski jak mój, i nie tak cholernie wysoki jak Bartka!
PODOBUJE MI SIĘ!
Ale faktycznie po dokładnym przyjrzeniu się widać że na łączeniach (na krańcach) że nie leży tak jak powinien - ale co tam - z daleka tego nie widać!

Witam

Hen Bas podaj mi adres tej firmy gdzie kupowałes spojler w Gliwicach

pozdrawiam
markus

Spojler kupiony był okazyjnie w ubiegłym roku - wyprzedaż w związku z likwidacją salonu DU. Normalnie ten spojler jest (był) o wiele droższy.
Adres nic Wam nie da, bo salonu już tam nie ma

W porzadku spojlerek - mi sie podoba

hehe spoiler zreszta jak wiele innych wyglada jak uchwyt od drzwi w lodowce amica..powiekszony tylko z 5 razy nie no powaznie mowiac to spoko jak ktos lubi..ja nie lubie

Fajny. Tylko polakierować, włozyć stop i naprzód!
Gratulacje.
Kobar

Lukasz dobrze napisal Wszystkie spoilery do Espero sa plaskie i niskie. Ten jest roche wyzszy i po prostu ladny. Wszystko psuje jednak jego dziwne dopasowanie

Witam
A propo gdzie mozna w okolicach katowic kupić spojler płaski montowany na brzegach z lampą stopu.

Dzieki za informacje

pozdrawiam
markus

Cytat:
Nioooooooooooo...tera spoiler , niedługo „Viperowskie” pasy ...potem azot, turbo...itp. itd.
Kurna!-już wiem dlaczego nie zakładasz LPG !!

Nienabijac sie

Cytat:
2004-06-04 00:08:52, Bartek1112 pisze:
...."Nienabijac sie...."

No cooooo ??????....NIE może być, że na zawsze pozostaniesz jedyny odważny w Klubie !!....a już NA PEWNO się nie nabijam!....czekaj tylko jak HenBas-Junior kupi Espero!...a patrząc na to w jakim towarzystwie zaliczył ostatni zlocik to będzie mu potrzebna szeroka bryka
Pozdrowionka!!

Cytat:
2004-06-04 00:08:52, Bartek1112 pisze:
Nienabijac sie

W towarzystwie azotu, turbo itp nie wygladalyby tak zle.

Cytat:
2004-06-04 01:08:25, bogdan1 pisze:
a patrząc na to w jakim towarzystwie zaliczył ostatni zlocik to będzie mu potrzebna szeroka bryka
Pozdrowionka!!

Bodzio !!!
A o co Tobie chodzi we wtej wypowiedzi

Cytat:
2004-06-04 22:01:41, HenBas pisze:
...."Bodzio !!!
A o co Tobie chodzi we wtej wypowiedzi ".....

No przecie to oczywiste!! ....chodzi mi o skuteczne poszerzenia - powiększenie rodziny "HenBasów"......eeeeeee....znaczy się....o jeszcze jedno "familijn" Espero !!

Henbas widze ze zaczyna sie Twoj wizualny tuning...
teraz to juz poleci...

mimo ze nie jestem fanem takich rozwiazan Twoj wybor jest