Targi KRK 15-16 MAJ

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj tj 29.04.04 dostalem na poczte cos takiego od kolesia co mi juz oferowal w tamtym roku uczestnictwo na targach ale tylko gugi sie pojawil
A wiec czytajcie:

Witam serdecznie,

Zapraszam na 2.Tuning Show w Krakowie, który tym razem odbędzie się 15-16 maja 2004.
Podobnie jak poprzednim razem zapewniamy dobrą zabawę (po raz pierwszy wyścig równoległy - sobota 17.00). KJS, Car Audio, palenie gumy i inne.
Zasady uczestnictwa klubów takie jak w zeszłym roku (5 samochodów za darmo, każdy następny płatny wg. dołączonego formularza). Zgłoszenie klubu na piśmie dla 5 samochodów
z wyszczególnionymi imieniem i nazwiskiem, marką i modelem samochodu, nr. rej. i oczywiście nazwą klubu...

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt:

Wojtek Hojda
Targi w Krakowie S.A.
30-126 Krakow
ul. G. Zapolskiej 38
tel. 012 638 47 47
fax 012 638 61 51
hojda@targi.krakow.pl
www.targi.krakow.pl

Co wy na to aby w tym roku zaistniec
ja proponuje aby znowu gugi wystartowal i wystawial i do tego moze wilu.to moje propozycje i oczywiscie wszystko zalezy od was i szczegulnie kierowcoow.decyzja nalezy do was!!

No ja jestem za, tylko jest jedno ale.
W chwili obecnej silnik i skrzynia lezy na warsztacie i jest rozebrana w drobny mak i nie wiem jak dlugo ten stan jeszcze potrwa.
Wiec jak tylko sie zlozy to wszystko do kupy przed czasem to na pewno sie pojawie.

ok wilu to jak zlozysz to daj znac np miskowi to niech on jako szefostwo wysle formulaz zgloszeniowy.A ktos wie cos o gugim czy by sie pisal??Moze Dayton??

Własnie...targi ATS mogą być niezłą imprezką do spotkanie klubowego.
Możnaby sie spotkac na miejscu pogadać itd.Bo na pasie jakoś sie nie możemy zgrać.
Ustalilibyśmy jakoś czas spotkaniaco wy na to?
Ja w każdym razie będę tam krążył w sobotę i niedziele od rana.
A jak pozostali?Planuje ktoś byś na tym SHOW?

JA dopiero w poniedzialek odbieram silnik od machera.
Troche sie spoznie
Ale jak tylko znajnde chwile to podjade na zapolskiej zobaczyc co tam sie bedzie dzialo.

pozdroofka
ps.jak tam turbinka gugiego??

nie było mnie w okolicy więc nie wiem jak było ? oświeci mnie ktoś - był klub ? jak w całokształcie przebiegła impreza dużo straciłem ?

Ja bylem w sobote i z tego co uslyszalem od ludzi co byli rok temu to teraz bylo o wiele llepiej.
Zjechalo sie kilka ladnych autek, wiekszosc to chyba byly fury ze slaska. Wg mnie troche slaba organizacja. Odbyl sie kjs ,ale troche lipna trasa byla i nawierchnia nieciekawa.
Od "nas" byl Gugi swoja Micra turbo w raz z Daytonem.

Ale za rok i tak tam pojade

było nie było targi odbyły się !!

Podobno bylo dosc fajnie niestety zabraklo mnie niedalem rady

Witajcie jak zwykle tylko ja z Gugim reprezentowaliśmy nasz klub na "Tuning szoł".
Imprezka ogólnie dużo lepsza niż rok temu i oczywiście więcej samochodów się tym razem zjechało.
Wystartowaliśmy tradycyjnie w kręciołku.
niestety cos nam nie poszło i zajęliśmy tylko piate miejśce (porażka) ale były problemy z rękawem, a że trasa była dość ciasna więc ciężko było.
Następnym razem będzie pierwsze
Nie dopisała ekipa Kazmikadze poza oczywiście stałym bywalcem różnych imprez Wilem.Był też Gagapuk.
Reszty nie widziałem a szkoda bo warto było.

pozdroo

ma ktos jakies linki ze zdieciami??

co do fotek to ludzie z forum F&f zapakowali temacik potężną dawką lookania, jest na co popatrzeć....

a tu jest link do tego tematu ze zdjęciami !!!

zdjecia z forum F&F

Mam troche zdjec ze "szołu"
Kto chce moge podeslac na maila.

podeślij mi wilu !!!

pawel.marcinkiewicz@proficenter.com.pl

I MNIE
andrzejwolnicki@poczta.onet.pl

ja tez chetnie je poprosze
mefisto62@poczta.onet.pl