Wzór koszulek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie macie jakieś propozycje wzorów? ja mam swoje, dołużcie swoje opinie i swoje wzory a potem walniemy głosownaie i zamówimy wybrany wzór.

A oto moje wzory:

Jesli nie dolozycie zadnego wzopru do czwartku, to poddam pod glsowanie moje wzory.

Pozdrawiam
Lasombra

MNIE SIĘ WIDZI OSTATNI WZÓR /tylko napis KLUB ESPERO-w stylu oryginała/. Pozdrowionka!

Wydaje mi się, że nie ma po co robić dodatkowych projektów bo i tak mamy duży wybór z pośród tych które zrobiłeś...
Ja osobiście reflektuję za dwoma ostatnimi wzorami - to znaczy na klacie napis "KLUB ESPERO" a na plecach adres internetowy "www.espero.of.pl"
Obowiązkowo z przodu i z tyłu musi być jakiś napis

tylko wtedy wzrastaja koszty !!!
placi sie wtedy podwojnie!
to jest najgorsze

Dlaczego nie powiedziałeś nam o tym wcześniej ???
Czyli jeśli ustaliliśmy koszt koszulki 25pln a chcielibyśmy mieś z przodu "coś" i na pleckach "coś" to koszt koszulki = 50pln ???

nio mniej wiecej koszt nie zalezy od wielkosci nadruku ale od ilosci miejsc drukowanych i ilosci egzemplarzy, no i oczywiscie ilosci kolorow

panowie najpierwmusze wiedziec ile sztuk mam negcjowac a potem bede juz negcjowal i szukal najtanszego i najlepszego rozwiazania

Chyba ten ostani jest najlepszy, ja bym proponował mały napisik na rękawku www.espero.of.pl ..... a kolory jak dla mnie wystarczy czarny i biały, zależnie od pogody i okazji

Maciek niestety wszystko kosztuje moge ponegcjowac o dodatkowych nadrukach jak bedzie duzo egzemlparzy. ale wydaje mi sie ze najpierw dowiem sie ile to bedzie kosztowac zaloze konto powiedzmy na poczatku przyszlego tygodnia i zaczniemy na nie wplacac pieniadze. to bedzie najlepsze rozwiazanie.