O M E G A T O R !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na skrzynce zdjęcia fajnego OMEGATORA.( TJ. OMEGA SKRZYŻOWANA Z SENATORKIEM), ale nie wiem jak je importować z OUTLOKA na forum.

prosze pomóżcie( podajćie krok po kroku) jak to przeniesć na nasze FORUM. Komputerki i obsługa to nie jest moja mocna strona.

pozdro MEGA_3 I JEGO 3,0 SEJ

Najlepiej wyślij do Urga na pocztę - on już się tym zajmie

mozesz wyslac do mnie a wtedy ja to dam u siebie na stronce i podam ci link wtedy bedzie działać (patrz moj post "potrzebuje opinii uzytkownika xenonów") z tym że ja dopiero w sobote bede mogl Ci to zrobić. niestety. greetz

jak ten wozek jest faktycznie taki kozacki to chetnie go zobacze-mozesz mi wyslac gadusiem albo na skrzynke bo na forum niewiadomo kiedy sie pojawi

mówisz i masz oto i zdjęcia senatora kombi

OMEGATOR

---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++---
Exclusivo club e Opel Omega !

IV ZLOT LOB 5-6 kwietnia 2003 Słok k. Bełchatowa

>>> www.omega.lob.prv.pl <<<

przecież to nie SENATOR KOMBI tylko omesia 2,3 d po face liftingu.

pomysł oólnie o.k.

POZDRO MEGA_3 I JEGO 3,0SEJ

Mega senatorkow nie bylo kombi a to jest przeszczep przodu senatora do omegi i jak ktos to fajnie nazwal w temacie OMEGATOR

osobiscie to z calego autka najbardziej wchodza mi felgusie pozdrawiam all ShaQ

Znalazłem coś takiego do sprzedania w hanoverskim wydaniu "hajse dratu":
Omega Caravan 3,0i, BJ. 06/1990, 185.000 km, diamant-ausst., Senator-Front, 16zoll Alu, AHK 1700kg, ABS, SD, RC, Sp.Lkr., Velours, WR auf Felge,, VB 1499 Euro, T (05341) 418 85, T (0177) 714 39 38, alpina_A4@gmx.de
Jest też www.dhd24.com
Przy ogłoszeniu jest też zdjęcie, ale nie mam jak go zeskanować.
Pozdr

nie lubię edycji, więc:
wydanie 20.04, piątek, 14 maj
VB znaczy możliwość negocjacji ceny
Pozdr

nie wiem co wy o tym sadzicie ale to jest dopiero full-wypas. Omega, Senator i Lotus w jednym straszny kozak check this out: http://62.181.65.219/lotus/omenator_galleri.htm

Cytat:
2004-05-27 14:58:11, wronek pisze:
nie wiem co wy o tym sadzicie ale to jest dopiero full-wypas. Omega, Senator i Lotus w jednym straszny kozak check this out: http://62.181.65.219/lotus/omenator_galleri.htm

znamy, znamy... ale piękna sztuka, do kompletu brakuje tylko aftomata

Mam takie pytanko.
przy lampach i klaksonie mam wolne wtyczki, i chyba są od dodatkowych kierunków no i od klaksona dodatkowego......
a ten dodatkowy klakson to co to? o jakimś innym tonie czy se dać 2 takie same, żeby można było ostrzegać ludzi o nadjeżdzaniu omy?
jakie były zamierzenia konstruktorów.bo chyba nie po ty żebym się pytał

i jeszcze jedno jak bym se ktoś , kiedys zakupił lampy z tymi dalekosiężnymi to są jakieś wtyczki poprowadzone żeby podłączyć............a może dalekosiężne to są drogowe????????
dużo dylematów

pozdrawiam

Cytat:
jak bym se ktoś , kiedys zakupił lampy z tymi dalekosiężnymi to są jakieś wtyczki poprowadzone żeby podłączyć............a może dalekosiężne to są drogowe????????
dużo dylematów

Omegafan, nie wiem jaki to ma związek z Omegatorem , ale odpisuję w tym samym wątku: sądzę, że do dalekosiężnych powinny być dodatkowe kable - nie sprawdzałem instalacji - włączane są razem z drogowymi, ale przez dodatkowy przekaźnik.

Kilka miesiecy temu stanalem na swiatlach obok mocno zmeczonej omegi A. Cos jednak bylo nie tak (musialem nieswiadomie zauwazyc katem oka niepasujace detale). I spojrzalem na auto - byl to senator B z przodem i tylem od omegi. Najwyrazniej po jakichs kolizjach delikwent nie mogl znalezc odpowiednich elementow do senatora i pozywil sie bardziej popularnymi z omegi... Auto bylo w stanie naprawde fatalnym.