Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2004-05-05 20:59:42 Witam
Ja moge podac przykład za ile [oszły wiadome mi samry jedna wujasa z 92/93 ponad 400000km bez gazu ale wał i pierscienie były robione ![]() ![]() ![]() , a druga kupił znajomy z 91 r za 4500 też bez gazu 1.5;też lakier i blacha dobrze wygladała ![]() Takze mysle że spokojnie możesz wołać 4500 a te 500 zostawic na zbicie z ceny ![]() , a co do ogłoszenia to najlepiej na gratce.www.gratka.pl albo poprostu na giełde jechać ale lepiej chyba w gratce ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-05-05 22:05:56 A jak dla mnie - to jest autoreklama z nadzieja na sprzedaż właśnie tu w klubie, tak więc powiem tyle: auto jest tyle warte - ile ktoś Ci za nie zapłaci, a najlepiej ogłaszać sie w Auto - Bicie...
Pozdrawiam ![]() |
![]() panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-05-05 22:47:06 Na giełdach prawie niema ladnych w dobrym stanie tak że można by spróbować lub stanąć przed giełdą i oblepić ja tak sprzedałem nieświadomie moją i dostalem więcej niż przypuszczałem czase warto spróbować cena moim zdaniem pomijając przegub stukający i tarcze można by liczyć 4000 max 4500 zł zalerzy jak sirodek i wogule ale to trzeba zobaczyć powodzenia
panoni |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-05-06 01:16:38 Tak szczerze mowiac to mysle, ze wiecej jak 3,5 tys. za nia nie wezmiesz - oczywiscie cene mozesz troche zawyzyc, pozniej na pewno kupujacy bedzie chcial cos utargowac i z tym tez trzeba sie liczyc ![]() W kazdym razie teraz srednia cena Samary z rocznika '90 wg notowan na gieldach to 3,2 tys. z tego co sie orientuje. Jesli Twoja jest lepsza niz przecietna Samara z takiego katalogu to wezmiesz za nia wiecej. Ja tak na oko mysle, ze mozesz cene dac na poczatek 4 tys. A co do ogloszen to Auto-Bit jest chyba najlepszy, tutaj na naszej gieldzie tez warto dac namiary. Pozdrawiam. PS Szkoda, ze sie pozbywasz Lady ![]() |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-05-06 01:47:05 Andri: A masz jakieś zdjęcia swojego cuda? ![]() |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-05-06 12:58:35
Słuszna uwaga ![]() |
andri Fiat Bravo HGT Poznań | 2004-05-06 15:36:14 Ok wiec po kolei ![]() 1) To nie byla zadna autoreklama....tylko pytanie i prosba o pomoc w realnej cenie...Nie mam zamiaru nikogo naciagac na zakup tak jak to juz ktos uczynil (pamietam jedna ladna po tuningu 89' ktora poszla ze stronki klubowej za 5k! a potem koles musial cale zawieszenie za 2k robic...a niby miala byc idealna - brak slow). Przyszedl czas na sprzedaz auta i nie bede bardzo plakal ze okrutnie mi zal bo jakby tak bylo to bym go nie sprzedawal (chociaz to ze bedzie przykro to juz chyba norma...w koncu poza kasa to serducha kawal w niego wlozylem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Zdjec niestety narazie jeszcze nie mam, ale lada dzien (moze nawet dzisiaj ![]() ![]() ![]() 3) Co do modelu 21083 to nie wiem skad takie info....hmmm no wydawalo mi sie mocno ze na tabliccze pod maska mam wlasnie 21083 ale moze to mi sie przywidzialo ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Jak zrobie fotki i dam ogloszenie to podesle tutaj linka. Tak jak pisalem, jesli kogos to oburza to prosze nie czytac...a mysle ze na pewno znajda sie tacy ktorzy poczytaja..chociazby po to, zeby popatrzec na fotki mojego bolidu ![]() 5) A wzgledem autoreklamy to po wstepnej analizie waszych opinii ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich klubowiczow (i nie klubowiczow) no i dzieki za rady ![]() Adam. |
![]() Grzegorz75 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Zgłobice | 2004-05-07 16:24:28 Zdjęcia rozstrzygną 21083 czy 21093 ![]() A zerknij ![]() ![]() Może koledzy wzięli pod uwagę datę rejestracji a musisz wiedzieć iż niektóre "dinozaury" mają rodowód z nethitu inż. Czecha a nawet z księgi gości która przez pewien czas "robiła" za forum. Po prostu próbujemy się chronić przed niespodziankami o jednej sam wspomniałeś. Bez urazy. Jeżeli ktoś się zdecyduje to sam musi obejrzeć. [ wiadomość edytowana przez: grzegorz75 dnia 2004-05-07 17:12:31 ] |
andri Fiat Bravo HGT Poznań | 2004-05-11 09:52:51 Narazie zdjec nie robie bo eliminuje wymienione wczesniej ustereczki mojej ladnej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: andri dnia 2004-05-11 09:56:44 ] |
andri Fiat Bravo HGT Poznań | 2004-05-23 16:33:15 No dobra...zajelo mi to troche wszystko ale czasu coraz mniej przed wyjazdem dlatego coraz trudniej znalezc minutke na tak banalna sprawe jak sprzedaż auta ![]() ![]() http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=25772643 I ponownie...jak ktos czuje sie urazony z powodu ze umieszczam ten link to naprawde bardzo przepraszam i prosze broń boże w niego nie klikac ![]() ![]() |