| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-05-22 00:36:40 tak jak w tytule okleiny sa tutaj okleiny pytanie tylko co to warte bo cena niezla |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-05-22 00:58:45 Sciema raczej nie, warto by sie dopytac jakiej to firmy. Ostatnio ze SpeedRkiem gadalismy, ze dobrze by bylo, gdyby te okleiny byly plaskie i robione na zakladke - wtedy by to wygladalo o wiele lepiej. A tak w ogole to konsola w Espero ma tak finezyjny ksztalt, ze nie da sie tego niczym okleic, zeby wygladalo profesjonalnie... niestety |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-05-22 09:11:05 kurcze ciekawa cena - mi sie zawsze podobala carbon. Moze sie skusze i kupie |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-05-22 16:14:21 Faktycznie, poruszaliśmy z QLogic' em ten temat na ostatnim zlocie.
Mam jednak dobrą wiadomość. Jako że sumienny ze mnie człowiek, "odrobiłem pracę domową" i wynalazłem tego typu okleiny w formie folii o różnej fakturze (carbon, drewno w różnych intonacjach kolorystycznych, alu) w najnowszym katalogu AutoStyle. Cena arkusza owej "okleiny" to 10, 95 Euro, nie napisali jedynie za jakiej wielkości arkusz. Pozdrawiam - SpeedR Natomiast w kwestii oklein pod konkretny model samochodu, to moim skromnym zdaniem prym wiodą okleiny PreWoodec, ale potencjalnych nabywców lekko odstrasza cena |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-05-23 02:03:05
Dawnym dystrybutorem AutoStyle' a na terenie Polski była frma Mavena Tuning z Warszawy. Obecnie, powyższa firma już zakończyła działalność, a obecnym przedstawicielem Auto Style w naszym kraju jest firma Zastec Tuning. O ile dobrze pamiętam zastek mieści się w Łodzi Pozdrawiam - SpeedR |