Tanie okleiny na allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w tytule okleiny sa tutaj okleiny pytanie tylko co to warte bo cena niezla

Sciema raczej nie, warto by sie dopytac jakiej to firmy. Ostatnio ze SpeedRkiem gadalismy, ze dobrze by bylo, gdyby te okleiny byly plaskie i robione na zakladke - wtedy by to wygladalo o wiele lepiej. A tak w ogole to konsola w Espero ma tak finezyjny ksztalt, ze nie da sie tego niczym okleic, zeby wygladalo profesjonalnie... niestety

kurcze ciekawa cena - mi sie zawsze podobala carbon. Moze sie skusze i kupie

eee z carbonem to nie masz problemu..kupujesz ta folie termokurczliwa carbonowa i problem z glowy za to nie ma takiej folii alu bo juz dawno bym sobie kupil..fajnie by bylo jakby koles mogl jakas probke materialu wyslac zeby ocenic jakos no i ciekawe jak precyzyjnie to jest wyciete..ale ogolnie jak mowie jest to pol ceny u konkurencji wiec moze warto sie zchylic..oczywiscie mowa o amatorach tego rodzaju upiekszen bo nie wszyscy to toleruja

Faktycznie, poruszaliśmy z QLogic' em ten temat na ostatnim zlocie.

Mam jednak dobrą wiadomość. Jako że sumienny ze mnie człowiek, "odrobiłem pracę domową" i wynalazłem tego typu okleiny w formie folii o różnej fakturze (carbon, drewno w różnych intonacjach kolorystycznych, alu) w najnowszym katalogu AutoStyle. Cena arkusza owej "okleiny" to 10, 95 Euro, nie napisali jedynie za jakiej wielkości arkusz.

Pozdrawiam - SpeedR

Natomiast w kwestii oklein pod konkretny model samochodu, to moim skromnym zdaniem prym wiodą okleiny PreWoodec, ale potencjalnych nabywców lekko odstrasza cena

SpeedR a czy owe okleiny mozna nabyc w polsce? jest jakis dystrybutor? ogolnie jesli chodzi o przyozdabianie wnetrza to warto chyba dobrze przemyslec co i jak chce sie zrobic..oprocz efektownego wygladu musi to byc jeszcze w miare trwale i nie obnizac funkcjonalnosci..ja np myslalem zeby pomalowac konsole srodkowa na srebrno ale wlasciwie po za oddaniem do polakierowania tak jak lakieruje sie plastiki na karoserii np lusterka nie widze inne skutecznego sposobu zrobienia tego tak zeby po miesciacu nie wygladalo jak aluminiowe dodatki we wszystkich nowy peugeotach

Cytat:
2004-05-22 23:50:14, qbaj pisze:
SpeedR a czy owe okleiny mozna nabyc w polsce? jest jakis dystrybutor?

Dawnym dystrybutorem AutoStyle' a na terenie Polski była frma Mavena Tuning z Warszawy.
Obecnie, powyższa firma już zakończyła działalność, a obecnym przedstawicielem Auto Style w naszym kraju jest firma Zastec Tuning. O ile dobrze pamiętam zastek mieści się w Łodzi

Pozdrawiam - SpeedR