MotoNews.pl

Jakoś tak wyszło... że ślub nam się szykuje. ZAPRASZAMY!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Faktycznie mamy zamiar popełnić ten nierozważny krok, który pociągnie za sobą skutki finansowe i prawne
Zdajemy sobie sprawę, że pewnie większość z Was będzie wtedy na zlocie, ale wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy.

http://img402.imageshack.us/img402/1191/swscan000632fb.jpg

Dziękujemy za zaproszenie i proponujemy ślub w W-wie a po ślubie prosto na zlot .

Fajnie by było, ale z kolei 15-tego mamy sesję plenerową na Starówce Chyba że zdążyłoby się dofrunąć bez przebieranek

No to gratuluję! Będziecie sie, w takim razie, bzykać na legalu!
No cóż. Teraz śluby, później narodziny jakiegoś kabaczka, a jeszcze później rozwody 33% małżeństw i wertowanie nekrologów. Cieszmy sie póki jest jeszcze dobrze, jest zdrowie i nadzieje.

Pagan Ty zawsze taki negatywny jestes Oni beda tym % szczesliwym i nie rozwodzącym sie

Dla leniwych

Tak, WLN.

Gratuluje Ja od tygodnia już nie jestem kawalerem. Ale jakoś z Wybranką nie przejmowaliśmy się ślubem zupełnie. I wyszło super.

Dzięki, Pagan Jakoś rzadko używam takich programików i nie zawsze wychodzi taki efekt jak bym chciała
My też postanowiliśmy, że ślubem się nie będziemy denerwować, już dosyć mieliśmy stresów przez moje kolano i kredyt na mieszkanie. W końcu po prawwie 6 latach to jest w zasadzie tylko potwierdzenie stanu faktycznego... No chyba że na 2 dni przed nas napadnie, ale mam nadzieję, że jednak nie.

Wielki gratulacje!!!!

Gratulujemy !!! !!! !!!

Dzięki serdeczne wszystkim, dobre życzenia zdecydowanie nam się przydadzą