[127] Kolor...Kilka propozycji...pomozcie bracia ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem wiem wiem.....Byl juz taki topic niedawno,ale moja przegladarka internetowa chyba nie jest kompatybilna z wyszukiwarka,bo po prostu najzwyczajniej w swiecie nie dziala
Otoz chcialem Wam przedstawic kilka propozycji kolorystycznych jakie mi sie podobaja.... jak w takim kolorze wg Was wygladaloby 127...Ktory z nich wybrac...tak,aby ladnie komponowal sie z chromowanymi zderzakami, felgami i paroma innymi rzeczami...Chodzi mi tylko i wylacznie o kolory "z epoki"....Jezeli Ktos z Was zna nazwy w/w kolorow,bede wdzieczny za podanie nazw

Zdjecia sa pobrane ze stron internetowych, min strony fiat-abarth.de
strony Klubu Zastavy...heheheh to moja byla Zastavka i ja robilem jej to zdjecie zaraz przed sprzedaza....oraz stron klubowych 127 z finlandii i holandii...

-----------------
http://plepleple.pl

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-06-13 23:02:57 ]

a niemyślałeś by odświeżyć pomarańczowy , zółty zastavkowy jest gitny pasowałby do tych fel z 5 zdjęcia w profilu

moj faworyt to oczywiscie oliwkowa zielen z pierwszego zdjecia... numer lakieru z tabliczki z mojego 128 coupe w tym kolorze to #311# niewiele kolorow podkresla tak bardzo obecnosc chromu na aucie jak ten

Hmmmm nie wiem czy ktoś oglądał Motorvision classic ale było dzisiaj szare ciemne bmw z chromowanymi nakładkami na nadkola.
Postaram sie zrobić fotke jak bedzie powtórka . idealnie podkreslał klasyke auta i wiek , oraz chrom.

A co do tamtego tematu topo uderz do własciciela w/w auta wyslałem mu pare vt.

Moja propozycja to czerwony albo czarny decyzja i tak nazy do ciebie

biały ja zawsze mowie ze biały
tak jak moj maluszek albo ten klasyk kilka postow nizej

tadeo....czerwony albo czarny....to brzmi ogolnikowo.....Mi chodzi o wybranie koloru z podanych tutaj przykladow i numery tych kolorow.....
Tak wiec np obecnie moja 127 to polski kolor o nazwie "czerwona koralowa L-cos tam"
barta oliwkowa zielen to #311#
zdjecie nr 5 to Marelli kiwi ...
@ czuczu....tez o tym myslalem,ale taki lakier od cholery kosztuje a poza tym nie robili 127 w grafitowejj perle....

-----------------

A czy musieli robić ?????
Bo auto bedzie super rozumiem w chromie .......
A do chromu pasuje wiele kolorów.
Zapodaj fote auta mi na maila i jakie bys chciał kolory to sie pomecze w wolnej chwili.

Moje propozycje
-wisniowy-jak moje autko(fotki z remontu w profilu)
-cos ciemnego,tylko nie wiem czy 127 Mk1 była w takich robiona:ciemny granatowy,ciemy niebieski-bedzie miażdzył z tymi felgami i chromem

aha sorki pomlilo mi sie jak z tych do wygoru to wybieram bramke nr 5 dobrze wyglada

Na moje to kolor CZEWRONY KORALOWY i wszystko jasne!!

Jak juz kiedys wczesniej pisalem, bardzo ciekawy kolor, kiedy slonko swieci ostro wpada w pomarancz, kiedy zas nocka zapada przypomina kolor MINI (farba antykorozyjna )

P.S.
...::KLIK::...

POZDRAWIAM

no to dokladnie teraz taki mam

-----------------
PS
dzieki za linka

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-06-13 23:51:12 ]

Cytat:
2004-06-13 23:50:37, el_comendanto pisze:
no to dokladnie teraz taki mam

No patrz a ja myslalem ze masz POMARANCZ, coz za kolor , wymien go na NEW i bedzie good!!!!!

niezapominaj koleszko ze ta zólc z twej zastawaki bedzie na mojej fiacinie wiec se uwarzaj

L-76 zobacz moj profil!

ja bym pomalowal na czarno, a na dachu strzelil sobie flage poludnia, a na bokach aerografem plomienie, do tego szerokie kapcie na stalowych chromowanych felgach, kierownice z lancucha (tylko ladnie wykonana) i bile8 na lewar zmiany biegow

i zmiast loga fiata na grillu czache SS

Ja tez po pol roku wreszcie rozebralem auto do golej karoserii na kolach i oddalem do kumpla blacharza. Po konsultacjach wyszlo ze tez czeka mnie malowanie wszystkiego wiec mam ten sam problem. Auto ma byc czysta rajdowka wiec moze macie jakies zdjecia rajdowych MKI malowanych jakos charakterystycznie, jak np. 125 Monte Carlo??

PS. Dzisiaj tez udalo mi sie dorwac silnik z pucharowego CC 900 wiec mam nareszcie silnik

San Remo blue od subaru (dla mnie nr1) zajebiscie polozony bylby wypasiony:

lub po prostu perla czarny:

Ja tez szukam kolorku do mojej 7 i chyba skusze sie na San Remo blue od subaru zajebiscie bedzie wygladac a tak wogule z czego sa te poszeżenia w tej 7 zielonej ???

Mi sie podoba kolor złoty z motycykli kawasaki,
kumpel ma taki w maluchu ale tylko dzrwi i maska wiec taki mieszaniec glupio wyglada. Nie jest to za bardzo jaskrawy kolor ale bardzo sie rzuca w oczy