Chce miec taka skarpete

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak to znalazlem to to mordka odrazu mi sie rozesmiala i wiem jedno, jakby sie pojawilo w produkcji to na 100% bylebym jego wlascicielem, nawet gdybym musial sprzedac ostatnie "skarpety"

skarpeta

skarpeta II

orginalne i niebanane

hm...
JAk jakiś koncern wyłoży kase to już nie będzie syrena

To chyba tak jak z więkrzością polskiej myśli technicznej....
Przykre ale :...to Polska a nie elegancja Francja...."

Kurde! Takie piękne auta moglibysmy mieć polskie aż złosć bierze jak to wszystko zostało zaprzepaszczone!!
Zwłaszcza SyrenkaII mi się podoba!

Jejku jakie to piękne auta... a ta blondyna na zdjęciu syreny 2 - taki piękny biuścik ma! No pięknie byłoby - jednak sam projekt (szczególnie graficzny na kompie) to jeszcze nic... a FSO - hm oni mają inne problemy... a jeszcze jak ich kupią ukraińcy - to już wogóle. Ale pomażyć, piękna sprawa - ciekawe ile taka syrenka kosztowałaby, jej jak fajnie byłoby mieć prawdziwy polski samochód. Tylko nazwę trzeba zmienić np. na Sirene (troszczeczkę bardziej marketingowo niż skarpetahehe) no może tylko na zachodnie rynki.

Tyle ze Syrenka II bardzo zalatuje mi Porsche, Syrenka I ma ksztalty prawdziwej syrenki i o to wlasnie chodzi.

Ps. wiecie ze w Pruszkowie jest fabryka samochodow (raczej fabryczka) ruszyla produkcja CLIK`a narazie w wersji PICK-UP.
Wiec moze i doczekamy sie polskiej Nowej SYRENKI.

Cytat:
2005-04-22 10:31:44, Pycel pisze:
Tyle ze Syrenka II bardzo zalatuje mi Porsche, Syrenka I ma ksztalty prawdziwej syrenki i o to wlasnie chodzi. Ps. wiecie ze w Pruszkowie jest fabryka samochodow (raczej fabryczka) ruszyla produkcja CLIK`a narazie w wersji PICK-UP. Wiec moze i doczekamy sie polskiej Nowej SYRENKI.

OBY......