Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
beep Yaris 1.3 Wrocław | 2004-05-22 14:02:38 Hmm... musze posluchac u siebie - ja raczej z tego nie korzystam ale sprawdze.
Pozdrawiam, Beep |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-05-22 22:56:03 Moim zdaniem fader powinien działać przód<=>tył.
Pozdrawiam. |
![]() Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2004-05-22 23:01:57 tak ale w yarkach nie ma głośników w półce tylniej tudzież w ogóle z tyłu... no chiba że sobie założysz....
prawdopodomnie te w drzwiach są podłączane zamiast tyłu ponieważ "jest niewykożystane miejsce do podłączenia" a tak 2 kable "wisiały by" luźno... a przód mósiałby być podłączony właśnie przez zwrotnicę... a to są dodatkowe koszty... po drógie ten seryjny zestaw audio nie jest do zgarniania pierwszych miejsc na konkursach car audio tylko po to żeby umilić pasażerom podróż tudzież żeby coś tam brzęczało podczas jazdy... |
![]() Kruchy Toyota Yaris Base 2003 Warszawa | 2004-05-22 23:04:16
tam są jakieś głośniki wysokotonowe??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-05-22 23:20:47 W takim razie przód<=>cisza ![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-05-22 23:29:23 nie wiem jak jest w nowej wersji z CD ale w starszym kaseciaku są do ustawienia tony wysokie, nickie, balans, oraz "góra-dół" w wersji z czterema głośnikami. |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-05-22 23:34:35 nie wiem jak jest w nowej wersji z CD ale w starszym kaseciaku są do ustawienia tony wysokie, nickie, balans, oraz "góra-dół" w wersji z czterema głośnikami. |
![]() Stachu TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Poznań | 2004-05-23 02:15:07 A tam przypadkiem nie ma 6 glosnikow??
w drzwiach sa pewnie pod tyl podlaczone a tweetery i te w desce sa na zwrotnicy podlaczone.... to bybylo najlogiczniejsze rozwiazanie... zgodze sie ze do konkursow car audio sie nie nadaje ![]() |
![]() martinskorpio Toyota Yaris (poszła ... Bytom - Ruda Śląska | 2004-05-23 15:33:11 model przed liftingiem, w zależności od wersji w standardzie miał 2 lub 4 pary głośników, wszystko średnie tony z tym że te w drzwiach bardziej średnio-niskotonowe, a w podszybiu raczej pierd średniotonowy, polecam wymianę i zamontowanie świstków w obudowach lusterek, w podszybiu wymieniłem na dwudrożne lanzary.. choć bez wzmacniacz efekt jest choć nie duży, lecz dla ucha przyjemniejsze są dżwięki ![]() ![]() |
![]() martinskorpio Toyota Yaris (poszła ... Bytom - Ruda Śląska | 2004-05-23 15:36:02 acha no i co do zwrotnicy ![]() |