MotoNews.pl
9 Najladniejszy plocki kant :) (52019/0) - PT

Najladniejszy plocki kant :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mysle ze Wam tez sie spodoba :

w srodku siedzi 2.0

Wygląda świetnie ...jeszcze uzbierać na jakieś chromowane albo wypoleorwane felgi. Wnętrze też ładnie zrobione...gratulacje dla własciciela za włożoną pracę i za kolor :]
Jedyne do czego się przyczepić moe to do wydechu jakoś mi nie pasuje.

O właśnie zobaczyłem że i felgi już przyszkowane !

Zaproś go do nas

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2004-06-07 19:06:37 ]

On na tych felgach juz od dawna jezdzi, te fotki jakies stare tylko dorwalem

Nie musze chyba pisac jak wyglada na tych felgach z kapciami pewnie ~235

Pamietasz koniu... kiedys mowiłem Tobie o nim... Zaraz jak wstepowałem do klubu... Na zywo wyglada jeszcze lepiej niz na fotach, no i na tych felgach drugich
Frytol teraz jezdzi po Płocku taki ładny pickup widziałes go??

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2004-06-07 19:11:52 ]

O kuuuuuurde!!!On ma deskę od "włocha"
Poza tym Fiacik KLASA,nie podobają mi się tylko te wszechobecne "ryfelki" we wnętrzu.Szacuneczek

koncepcja bardzo fajna...samochod nawet ładny, fajnie pomyslany kolorystycznie ( cadilac), ładnie zadbane chromy ale moim zdaniem nie pasuja do niego:

-felgii ( zmienił bym na starsze, lub na ładne staluwki z chromowanymi kapslami i białym "laczkiem")

- lusterka Egelmany nie psuja wogule do kanciastego nadwozia ( chromy w ich miejsce)

-deska rozdzielcza z Włoskiego 125....bo chetnie bym ja odkupił ( )...ale naprawde pieknie dopracowna,

- nie jestem zwolennikiem "ryflowanej"

-kierownice zmienił bym na troszke bardziej klasyczna..choc to ze jest drewniana to naprawde swietny pomysł!!

- wydech....nie ten kształt..

Ale mimo wszystko slowa uznania bo naprawde ładnie "przy`tunnowany" fiacik, przede wszystkim slicznie utrzymany, i napwno robi wrazenie wieksze w realu

zapraszamy do F&F kolego od chewroleta "DF"

pozdr

Cytat:
2004-06-07 19:10:20, Vyzn-R pisze:
Pamietasz koniu... kiedys mowiłem Tobie o nim... Zaraz jak wstepowałem do klubu... Na zywo wyglada jeszcze lepiej niz na fotach, no i na tych felgach drugich
Frytol teraz jezdzi po Płocku taki ładny pickup widziałes go??

W sumie to nie pamiętam
A co do pickupa to pisał u nas użytkownik o takiej ksywie planuje włożyć turbo do silnika 2.0, i jest on właśnie z Płocka.

krzyzyki widze...

pickupa nie widzialem pewnie z racji tego ze siedze ciagle w Warszawie ;/

FAAAJJJJNY miodzio deska:] tylko blacha ryflowana w srodku mi sie nie podoba. lakierek spoko:] kierownica miodzio ladne chromy ogolenie fajny fiacior moim zdaniem

piekny

no moze toche wydech nie pasi ale cała reszta jest extra

czemu wszyscy wszystko widza tylko ja nie widze??

piękny - jednak ja bym go inaczej pomalował

ok.zobaczylem.koniu prorok poprowadzil mnie prawidlowa sciezka i mnie olsnilo...jakosc wykonania zabija,deska rozdzielcza i kiera tez...ale kolor juz mniej.jak zalozy tamte fele to bedzie masakra.i dobrze ktos tu juz napisal:wydech i ryfla bee...po prostu nie pasuja.mala rurka nierdzewka bylaby ok

tego Fiaciora widziałem kilka razy w Toruniu... miasta Fiatów z białym dachem =)
Wtedy miał jeszcze kierownicę z łańcucha.
Niezły jest

te zegary są śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!! ogólnie fiacior super, tylko rzeczywiście ten ryfel no i biąłe opony rzeczywiście byłyby dobry pomysł (chyba, że ma jakieś niskoprofilówy)

Po pierwsze to jest super z zewnatrz.
Po drugie ryfel nie pasuje....
Psuje cały efekt .... A szkoda bo autko piekne.
wydech jeszcze ujdzie ale ryfel nie.
A co doturbo to kolega ma w poldku silnik od argenty + turbo.
Co ciekawe silnik stoi w ..... kraku wraz z autem.
Tyle ze nie wiem czy własciciel zgodzi sie zeby ktos z kraka gdzie auto jeszcze troche postoi wpadł i porobił fotki bo warto.

nie widze...

krzyzyki widze takze.........(((((