| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-20 22:17:39 No i w koncu sie stalo!!!
wlasnie przed blokiem stoi juz moja / brata carinka E kombi. 1994 rok, 122tys km !!! stan niemal idealny. z luksusow jedynie klima, centralny i alu felgi, ale da sie przezyc! zimowe opony z felgami w komplecie. no i jakies radyjko z panelem, zadna rewelacja, ale gra na razie mam tylko stare fotki - z czasu jak stala w komisie, no i breloczka fajowskiego jaki dostalem z kluczykami. zainteresowanych zapraszam pod TEN ADRES! pojutrze bede mial prawdopodobnie nowe fotki. oczywiscie sie pochwale! takze dzieki wszystkim za pomoc, teraz i wczesniej (pewnie juz nie pamietacie, ale kiedys mialem -wtedy to dokladnie ojciec-mial kupowac corollke, ale skonczylo sie na... polonezie no i rozpoczynam starania o dostanie sie do klubu. przydalyby sie toyotce ladne podkladki, jak bede zmianial teraz tablice na biale czy reprezentacja z trojmiasta jest liczna? bo z tego co widze to glownie warszawa tu rzadzi |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-20 22:24:20 a teraz przejdzmy do rzeczy:
1) chetnie dowiedzialbym sie adresow jakis sprawdzonych sklepow / warsztatow / elektrykow / lakierni... itp . wszystko co moze sie przydac. oczywiscie z okolic trojmiasta 2) jakie wycieraczki najlepiej kupic? 3) mam problem z tylna klapa (carina e kombi!) - czasami - po przekreceniu kluczyka przy zamknietym zamku w prawa strone (czyli zeby go zamknac) zapada sie klamka od otwierania klapy. mial ktos cos podobnego? jak sobie z tym poradzic? to chyab na razie tyle. mam nadzieje, ze wiece nie bedzie potrzeba |
Many E x | 2004-05-20 23:43:49 Gratulacje!!!!
Prawie Idento jak od Perzana... O klapę i inne szczegóły myślę że możesz walić do Niego na priv bo Perzan dobry chłopak jest... |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-21 01:04:09 ok. dzieki. jutro moze sprobuje jak znajde chwilke, bo czeka mnie bieganie po urzedach co do wycieraczek, zaiste pisalem... ale potem pojawila sie neizbyt pochlebna opinia na ich temat i troszke mnie to zbilo z tropu. jakkolwiek chyba dam im szanse ps. o czyms oczywiscie musialem zapomniec... a mianowicie silnik.. no tu niestety nie jest tak rozowo.. tylko 1.6 za jakis czas (jak sie splaci choc czesc dlugow |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-05-21 08:21:43
Im szybciej zagazujesz tym szybciej zaczniesz oszczedzac. Moze da rade jeszcze jeden kredyt na instalke ??? |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-21 11:07:18 no niby tak... zobacze co sie da zrobic tez bym wolal od razu.. no ale jak zwykle.. kasa kasa kasa.. a w kredyty to sie nie bawie |
TURBO TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Warszawa | 2004-05-21 11:58:53 Fajny wóz ,Gratuluję |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-21 12:08:14 "rzadzi" - w sensie, ze wiekszosc czlonkow z tych rejonow (bez zadncyh zlych podtekstow ja niestety sie szybko nie przyczynie raczej - za miesiac trza bronic magisterke, wiec teraz caly czas w ksiazkach no i tez mam nadzieje, ze troche posluzy [ wiadomość edytowana przez: little-turpe dnia 2004-05-21 12:11:32 ] |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-05-21 12:11:55 Jakoś tak już jest, że powstało kilka silnych ośrodków.
Klub powstał w Warszawie, Prezes jest ze stolycy, ludzie są aktywni i są widocznie w stanie namówić kolegów. Silna grupa działa we Wrocławiu, Krakowie i Poznaniu, Łódź czasem się ruszy. Nie jest jednak źle, z tą naszą aktywnością w innych regionach. PS W woj. mazowieckim Toyota sprzedaje najwięcej aut w Polsce (sporo służbowych), w dodatku najwięcej ze wszystkich marek !!! |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-05-21 12:34:33
Gdzie Ty masz silną grupę w Krakowie ? Przecież zebrać w jednym miejscu kilku klubowiczów ( czyt. więcej niż dwóch Pozdro. |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-05-21 12:38:17
Eeee, mała ale silna Aktywni są ludzie z Górnego Śląska i okolic, zapomniałem dodać. |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-05-21 13:08:40
Orion ma się dobrze. Jego Lolka poszła do malowania w ramach reklamacji. Dzisiaj chyba ją odbiera. Poza tym stolec w normie Pozdro. |
Deeno TOYOTA DRIVER Toyota Carina E XLi Łódź | 2004-05-21 13:38:32 Zeby zwiekszyc sile Lodzi i Poznania staram sie udzielac tu i tu na spotach |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2004-05-21 13:55:37 No i fajne autko, gratuluje nowemu koledze |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-21 22:17:07 no niestety... bylem dzisiaj po zakupy, trza bylo samochodzik uzbroic w trojkat, gasnice itp...
ale jak zobaczylem cene wycieraczek boshca o ktorych wspominales Perzan to troszke mnie zwalilo z nog. NO WAY a co do tej klapy (kurna klucza nie mialem do tamtych srubek akurat :| ) to troszke sie zgubilem po zdjeciu tapicerki. za co sie tam wziac? bo od klamki jest drucik/lacznik z zamkiem. to mam odkrecac ta klamke, czy zamek? tak troche marny dostep jest jutro podejscie nr 2 (bedzie latwiej bo bedzie widno i bede mial klucze |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-05-21 23:37:35 Coś to drogo wołają za te wycieraczki Czekaj, jak to z klamką było... Trzeba odpiąć ten drucik od klamki. Tam jest taki sprytny patent o ile dobrze pamiętam. Później bodajże 3 śrubki i cały interes z klamką odpada Pozdro. |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-22 14:11:13 bylem w boschu.. akurat nie mieli 60pln za standardowe ze spojlerem, a twiny maja (znaczy nie teraz, bo twinow tez nie mieli) za okolo 100. chyba na zwyklych ze spojlerem sie skonczy. a klameczke udalo mi sie w koncu wykrecic. 2h silowalem sie z jedna sruba, ktora za cholere nie chciala puscic. ale w koncu sie udalo. teraz musze tu wyczyscic.. a wyglada to OKROPNIE |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-05-23 11:17:55 Perzan, zrobione!!!
chodzi jak marzenie dzieki za instrukcje.. tak to bym sie pewnie latami z tym meczyl. masz u mnie browarki |