Moje 131 w nowym wydaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdjęcia są w profilu , niebawem pojawią sie na forum Jak wam się podoba?

Nom autko bardzo ładniusie, tylko ta naklejka na tylnej szybie

Myślałeś może nad jakimiś dystansami ? bo kółeczka troszke pochowane w nadkolach

O której naklejce mówisz?? Tej Pirelli już nie ma , a jeśli chodzi o koła to zastanawiam sie nad poszerzeniem rantów w felgach ale narazie brak finansów.
Fotki są również na forum 131 https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=39309&c=0&f=41 zapraszam

[ wiadomość edytowana przez: karrol dnia 2004-04-24 21:09:50 ]

auto fajne, ale nie znosze białego, ten kolor potrafi zepsuć nawet najładniejszy samochód..lubie te felgi ale tu wyglądają na za male..

Fajniutki Poszerz te felasie, malućka gleba i będzie śliczny i unikalny.

Ps. Dobrze, że nie ma już tej naklejki

mnie sie biale auta podobają.
ale zderzaki na bialo i lusterka na bialo wyglądają koszmarnie. w sumie swietne autko

No nieststy co do koloru to dużą role odegrała kasa ,a zderzaki i listwy w kolorze czarnym były jak tylko go kupiłem - wyglądał z daleka jak by ktoś go do połowy biteksem pomalował.

Cytat:
2004-04-24 21:59:23, mille pisze:
auto fajne, ale nie znosze białego, ten kolor potrafi zepsuć nawet najładniejszy samochód..lubie te felgi ale tu wyglądają na za male..

dla mnie bialy kolor jest THE BEST!!!!!!
jak autko jest fajnie zrobione i biel jest "zywa i gleboka" to to potrafi naprawde ladnie wygladac.

co do twojej mirki to moim zdaniem powinienes troszeczke popracowac nad wizualem.

Pamietaj: piekno tkwi w szczegółach.
(tylko czasem te szczegóły sporo kosztuja...)

Tez nie lubie bialych aut, moze by go malnac na żółto ?? Po za tym bardzo ładny

Cytat:

dla mnie bialy kolor jest THE BEST!!!!!!
jak autko jest fajnie zrobione i biel jest "zywa i gleboka" to to potrafi naprawde ladnie wygladac.

co do twojej mirki to moim zdaniem powinienes troszeczke popracowac nad wizualem.

popieram przedmoowce w 100%

POZDRAWIAM

ale to dobrze ze są i tacy którzy lubią biały..im wiecej róznych na ulicach tym ciekawiej.. ja uwielbiam czerwony, grafitowy i niebieski metalic..to teoria, bo kolor musi przede wszystkim pasowac do auta..

[ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2004-04-25 00:32:55 ]

jest lepiej, ale to jak dla mnei nie to. Jak masz mozliwosc to pozbadz sie plastiku (szerokie listwy sa fuj, chyba ze nie masz pod nimi blachy...) Zderzaczki w chromie (model CL lub modele sprzed 78roku), starsze klamki (o ile masz cale to moze nie ma sensu tego akurat zmieniac, ale te z mirek po 81 strasznie lamliwe byly) i wygladalaby moim zdaniem super. A tak wogole to cholernie zazdroszcze Ci tego spoilerka i nakladek.....

A skoro jestesmy przy wygladzie 131- udalo mi sie niedawno kupic kolmpet tylnych swiatelek obrysowych marki SIEM od amerykanskiej wersji 131 (montowane sa zamniast znaczkow z pojemnoscia silnika). Wygladaja extra, a moje autko nabralo bardziej 'amerykanskiego' wygladu.

WHITE IS THE BEST białe autka są ładne z biały zawsze wizualnie powieksza auto kolor bym napewno nie zmieniał mi sie zderzaki w kolorze podobają tylko ja bym juz wszytkie chromu pomalował na czarny mat bo do białego chrom niebardzo

w profilu zamieściłem fotego mojego byłego 131 w kolorze żółtym

fajny samochodzik, bialy jest najlepszy, naladniejsze sa biale polonezy caro i fiaty 125p niestety moj kanciak jest koloru kosci sloniowej, ale za to nie widac na nim brudu, bo przyznac sei musze ze mylem go tylko raz zaraz po zakupie zeszlego lata

Cytat:
2004-04-25 11:45:29, Samael pisze:
fajny samochodzik, bialy jest najlepszy, naladniejsze sa biale polonezy caro i fiaty 125p niestety moj kanciak jest koloru kosci sloniowej, ale za to nie widac na nim brudu, bo przyznac sei musze ze mylem go tylko raz zaraz po zakupie zeszlego lata

sorki za OT ale od dawna zastanawiam sie jakby wygladal df pomalowany na bialo (tzn na prawdziwa biel) mniejwiecej jak moj malacz czy malacz Rafalamaxi przed malowaniem reklam???

Do tego brak jakichkolwiek listew, cleanlook i takie tam pierdoły??
co myslicie?

niewiem jak po zmianach ale normalny biały wyglądał: normalnie . moje auto było białe(no może miejscami rude). zdecydownie bardziej podoba mi się czarny,choć jak byłem w bytomiu to przyjechał przepiękny klasyk biała perła no poprostu piękny!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2004-04-25 11:24:24, EGON-TKL pisze:
w profilu zamieściłem fotego mojego byłego 131 w kolorze żółtym

wyglada jak zywcem wziety ze strony WT. Sory za szczerosc, ale to raczej nie jest odpowiedni kierunek zmian wygladu 131.

NIestety z powodów czysto finansowych auto pozostanie bez zmian , moze ewentualnie coś z felami zrobie. W związku z tym ze na sam wymarzony lakier musiał bym wydać więcej niż zarabiam pozostał w kolorze białym. Dla mnie najważniejesze jest to ze nie ma rdzy na aucie, i jest sprawne technicznie. Wsiadam i jade ...... a frajdą jest jak judzie sie oglądają za moją mirką . POzdrawiam

witam i pozdrawiam ,mash gablote legende to jush bardzo dużo a kolor nadaje jej tylko nie poftarzalności dobrze ze jush nie ma naklejki pirelli
Pozdrawiam wshystkich fiatmaniakó....