Odebralem skodillaka od mechaniora;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Troche dlugo to trwalo ,ale w koncu odebralem. Silnik chodzi cichutko, pali od kopa i bardzo rowno pracuje. LAdnie sie wkreca na obroty.
Jak go dotre to drzyj Misiek

ps.Misiek. Mowiles ze malczanowi potrzebny new lakier ,a na zdjeciach widziaslem ze juz go ma. Spoko ten pasek na boku.
Tylko jedno bym zmnienil. No moze wiecej
Po co zostawiles te plastiki na dzwiach??Jak dla mnie to jest zbedny kilogram i zle wyglada. I te kolka. Jakos dziwnie wygladaja. Moze wieksza glebe trza zapodac.

POzdroofka

Docieraj wilu docieraj ja czekam Co by niebylo Listwy zostaly z przyczyn technicznych problem byl natury technicznej dziury w dzwiach na te listwy w dzwich sa 4 takie o wym 1X1cm i jedne dzwi wyprowadzalem wloknem bo byly z dolu przegnite i sama dolna krawedz srednio rowno wyszla a listwa to skorygowala bo tak to by ich niebylo z zawiechem to jet tak z przodu sa opony 145/70 a z tylu 155/65 jest to pierwsza przyczyna a druga to trzeba jeszcze resor przeklepac a lakier z bliska jest dramatyczny zreszta sam zobaczysz Wiesz cala sprawa wygladala tak ze zrobiony jest jak najmniejszymi kosztami

pozdrawiam

Wiem co to za dziurki, Takie dziurki to nei problem.
Lutownica cyna i blaszka miedziana zalatwiaja problem. A pozniej na to szpachla z wloknem i po sprawie.Nie bedzie sladu.
Dzialaj dzialaj z tym kaszelkiem

Wkońcu się Wilu doczekałeś.Brawo mam nadzieję że osiągi Ci się zdecydowanie poprawią.Może teraz będziesz miał ze mną szanse(hahaha).
Czekam w takim razie na przejażdżkę z Tobą tym potworkiem.

oooooooo normalnie rewelacja to teraz będzie biała skoda pomykać po mieście .....
zawsze to lepsze niż jazda mpk

[ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-05-20 07:13:03 ]

hehe dzialam dzialam wlasnie sie dzisiaj dowiedzialem ze mam zalatwiony drugi kubel do kaszla teraz beda 2 Bimarco model to jest chyba C ten lepsiejszy ( znajomy sprzedaje autko i kubel wyciaga czekalem na niego sporo czasu hehe jezdzil w Fordzie Tranzicie ) i dzis wymyslilem ze montne te kubly bezposrednio do podlogi a nie na prowadnicach niziutko bedzie i bez regulacji ale po co ona

pozdrawiam

A jak urośniesz to się nie zmieścisz jak bez regulacji - powinno być możliwe rozłożyć i przesunąć przednie fotele bo na tylnym ciasno pomyśl o tym bo zbliża się sezon na cielęcinki!!!

a cielęcinki jak wiadomo lubią rozkładane foteliki i ciemne podsufitki ( co by sie buty nie odbijały )

[ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-05-21 14:17:03 ]

Cielecinki Primo malczan nie ma zastosowania ogolno rekreacyjnego Przednie fotele sa bez jakiejkolwiek regulacji ani oparcia ani siedziska (przod, tyl) poprostu zero mozliwosci kombinowania Z tylu nie ma kanapy a podsufitki jest brak jak zreszta 90 % jakichkolwiek obic tapicerskich przedewszystkim wazne jes odciazenie gola blacha nawet konserwacje wewnatrz wydarlem normalnie niby nic a jak zaczolem odbijac ja kawalek po kawaleczku to uzbieraly sie 2 pelne wiadra ktore sporo wazylyoj sporo

Wiec moge oficjalnie Was poinformowac ze zostalem nagrodzony przez ksiedza proboszcza naszej parafi (2mieiecznym zwolnieniem ze spowiedzi) za pierwszy samochod w okolicy w ktorym nie ma mozliwosci zgrzeszyc lecz
dla chcacego...

aha i jeszcze od pewnego czasu przestalem rosnac

[ wiadomość edytowana przez: Misio007 dnia 2004-05-23 12:24:40 ]

no to tylko nie montuj plastykowej maski - niech się maja o co opierać !!! ale jak będzie deszcz to nie musisz się spowiadać z pól roku....
a co do rośnięcia to nigdy nic nie wiadomo ( czarnobyl, sterydy itp.)

hehe mam 2 załozenia 1 maluch słuzy do jazdy typu extremalnego( oczywiscie jak na malucha czyli 80 i przodem ) i to jest jego zadanie poprostu czyste szlifowanie umiejetnosci jazdy typu KJS natomiast 2 załozenie do celow innych czyli poruszanie sie po miscie i na trasach służy opel jak rowniez celow wymienionych nizej przez ciebie tyle ze u mnie jest sezon cało roczny i tylko z jedna pania

pozdrawiam

no to dobrze już się nie czepiam też mam jedną cielęcinkę i sezon cały rok a malana chętnie zobaczę jak mi się spodoba to może pogadamy nad jakimś biznesem,,,......

hehe spocko zapraszam jezeli masz chwile i checi to albo podjade nim na spotkanko albo jagbys chciał zawsze mozesz wpasc do mnie (silniczek czeka na ciebie ) Jagbys cos gdzies jakos kiedys to wiad na priva albo na spociku

pozdrawiam