Foto Story MODLIN 2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No może tym razem się uda
Tamten post został wyrzucony ,zeby nie zaśmiecać forum.

Tak jak obiecałem przedsatwiam fotorelację z MODLINA AD2004.
Klub reprezentował Speeder z kumplem, Bartek (wraz ze swoją dziewczyną) , KUKI - spotkany na samym końcu i tennnn, no .... JACO

Co do fotek to są one dość mocno skompresowane, żeby nie zasmiecać forum - jakby ktoś coś chciał to dysponuje oryginałami w normalnym rozmiarze i wysokiej jakości.

Z fotek polecam szczególnie Maseratti Gibli, mocno odbajerzoną Warszawę i dwóch przedstawicieli HARDCORE MOTHER FUCKER - Peugeota 206 ze swoim wydechem w kształcie trupiej główki (to dla Ciebie Piotrek ) i Kredensa wing comander EDITION.
Miłego ogladania - "jak Onet DA" oczywiście

ufffff mam nadzieje ,że cos widać

Tego modelu Volvo się nie tjóninguje, Warszawa jest czadowa - nie ładna, a czadowa, Corsa powinna zgnić w zapomnieniu... a Bartekjakiśtamnumer - widzę Vipera.

Powinienem tylko zapytać, z jakieo powodu na wszystkich fotkach wyglądam jak bym miał 150 cm. wzrostu, przyjmuję pozę jak przysłowiowa ciota i ogólnie... wyglądam jak rasowy gej
Szczególnie na fotce przy Mitsu Evo, specyficznie się "spedaliłem"

Pozdrawiam - SpeedR

Speedr nie tylko ty ale i ja wyszedlem beznadziejnie wodac tak powinno byc A to volvo S 40 jest zajebiste szkoda ze malo fotek jest naszych bolidow na tle innych aut

Piękne zdjecia!!!
Warszawa git! Zresztą w ogóle piękne te autka - wypucowane, niektóre stuningowane z gustem, niektóre niestety w ogóle nie powinny się znaleźć na tych zdjeciach No i kupuję sobie trupią główkę Zajebista!
Czyżbyś Jaco skorzystał z mojego pomysłu na skopiowanie nieskompresowanej wersji na szybko w domu i potem zabawa w pracy?
No to mam nadziję, że insze (rodzinka i te sprawy) zdjęcia też się pojawią

Ha...
Skoro Jaco już się pochwalił, ja postanowiłem "szczelić" Wam prawdziwego "surprajsa"
W związku z powyższym pokażę Wam, co ciekawego można było sfotografować w ubiegłym roku, również w piękny, słoneczny, pierwszy, majowy dzień

Enjoj...

Pozdrawiam - SpeedR

No wkoncu sa normalne fotki no i wkoncu sie ich doczekalem hahah

spoko

SpeedR nie ma podejścia do kobiet... Dziwne... A tak fajnie mu pozowały

Szkoda, że pewnie część z Nich to totalne pustaki...

Cytat:

Dobrze powiedziane

Cytat:
2004-05-27 21:47:46, Zoltar pisze:
SpeedR nie ma podejścia do kobiet... Dziwne... A tak fajnie mu pozowały

He
Wiesz... zabrało się na zlot: pokojówkę, ogrodniczkę, kucharkę (itd.) i tak się zbiegło trochę "materiału" do pozowania

Cytat:

Niestety musze się zgodzić Z niewiadomych powodów... większa część

Pozdrawiam - SpeedR

Ładne podwozie

Cytat:
2004-05-27 18:49:52, SpeedR pisze:
Powinienem tylko zapytać, z jakieo powodu na wszystkich fotkach wyglądam jak bym miał 150 cm. wzrostu, przyjmuję pozę jak przysłowiowa ciota i ogólnie... wyglądam jak rasowy gej
Szczególnie na fotce przy Mitsu Evo, specyficznie się "spedaliłem"

Pozdrawiam - SpeedR

Mnie szczegolnie przypadla do gustu Twoja fotka wczesniej - przy zoltym fiaciku Polewalem sie z niej niemilosiernie JACO, jak mogles tak obciac SpeedRka ale i tak zdjecie genialne

[joke]

Cytat:

Ta w różowej bluzce i kowbojskim kapeluszu to moja była - Małgorzata - byliśmy ze sobą w sumie 3 lata - zaręczyny też były... niektótrzy klubowicze powinni ją pamiętać bo często przyjeżdżałem z nią na zloty...
Niestety faktycznie PUSTAK nieprzeciętny...
Jak ja mogłem być TAAAAK ślepy przez te 3 lata?
Boże, dzięki, że to dobiegło końca....

A co do samych fotek to rewelacja!
Jakim aparatem zostały zrobione?
Bo mimo sporej kompresji fotki nadal mają super jakość!
No i ten duuży zoom! super!

Cytat:
2004-05-27 18:49:52, SpeedR pisze:

To znaczy dobrze, czy źle? A TEGO MODELU VOLVO SIĘ NIE TJÓNINGUJE nawet dobrze - jak tuning na w/w zdjęciach.

te pierwsze zdjęcia ciekawe ale te następne ...............powstrzymam się bo jestem żonaty i miałbym wyżuty sumienia

Cytat:
2004-05-28 01:09:29, ŁUKASZ_GAJER pisze:
A co do samych fotek to rewelacja!
Jakim aparatem zostały zrobione?
Bo mimo sporej kompresji fotki nadal mają super jakość!
No i ten duuży zoom! super!

WOW , taki komplement od naszego klubowego fotografa.... to mnie zachęca do dalszej pracy, mówie poważnie

co do aparatu, to posiadam Olympusa C-740.

Takie super jakościowo zdjęcia z aparatu 3 megapixelowego?
NO! NO!
Jestem pod wrażeniem!
Nie ma to jak OLYMPUS!
Sam robie fotki OLYMPUSEM i jeśli chodzi o jakość fotek to bardzo sobie chwalę!
Dobija mnie tylko jego prędkość włączania się........

Jaco ile za takiego Olimpusa trzeba dać? Może chcesz mi sprzedać? Sorry za off...

Dobra już dzięki sprawdziłem sobie ile kosztuje taki "tylko 3 megapixelowy" Olimpus - "tylko" 1800 zł