Rozbili mi Lade!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj jade sobie spokojnie, wyprzedzam wóz konny, i za kilkanaście metrów zatrzymuje za autem które musiało przychamowac bo ktoś przed nim skręcał w prawo - patrze w lusterko a tuuuuuuu ....... seicento zapitala i gość w ostatnije chwili się zorintowal że jest juz po ptokach i wykorbi - a gość lecial tak na oko z 70 km/h - zdążyłem tylko dać w pedal na 1 - biegu co by mniejsze walnięcie było - ale nie miałem za dużo miejsca bo przedemną ledwo co ruszył gość i dostałem takiego strzała że szkoada gadać - zderzak poszedł w kawałki - odbojniek ten metalowy wszedl i częściowo do bagażnika, pas tylny wgneconu - zawaisy w klapier rozwalnone - aż cud że lampy całe - i błotnik uszkodzony no a gościu - szkoda pisać troche też mocno oberwał - a jeszcze od walnięcia silnik urwał mi zawór serwa. Także piękne autko do blacharza i dzie i juz bo już takie piękne nie jest.

Wyrazy współczucia...Miałeś w sumie szczęście, że to tylko sc było...a ten dupek z sc nie miał manewru , bo coś z naprzeciwka szło?

no to kondolencje szczere jak mi kiedyś siurdal wjechał w bok to myslałem ze mu jaja urwe!!!!

szbkiego powrotu do zdrowia twojej ładzie zycze

Witam
Bartek wspólczuję, takie piękne autko,

Witam,
Pewnie duza czesc z nas wie co czujesz. Ale sie nie martw, w moim przypadku Ladnej wyszlo to na dobre.. nowy lakierek dostasla... moze i u Ciebie by sie przydala jakas zaprawka, to tu to tam.... Jak juz jest tyl lakierowany....

Moja była w stanie idealnym - kurde bele - IDEAŁ był do wczoraj!!!!!!!!!!!

Cytat:
2004-06-10 19:20:41, Bartek-Lodz pisze:
Moja była w stanie idealnym - kurde bele - IDEAŁ był do wczoraj!!!!!!!!!!!

No to gorzej... I kicha bo pewnie zostaniesz bez samochodu...
To tez jest czasem masakryczne.....
mnie sie to trafilo rok temu w wakacje...a byly plany....

E - Łada jak czołg jeździ bez problemu - lampy sa całe - a co do jazdy to problemu nie ma bo mam jeszcze jedno auto, także mnie nic nie powsztrzyma - chyba, że atak sraczki lub przemarsz wojska

Lacze sie w smutku Ja caly czas czekam na odbior Ladnej po stluczce. W sumie mojej tez chyba na dobre to wyjdzie Oprocz drzwi i blotnika dostala tez nowe progi, a w pokoju lezy brand new maglownica

Pzdr
Matys

pozostaje tylko wspolczuc i wiem co czujesz...
jak wiesz - sam to przerobilem.
i - dziwny zbieg okolicznosci - mnie tez skasowal wskutek nieuwagi i brawury gowniarz w wypierdku samochodowym.

Wyrazy wspólczucia.
Ale musze przyznac ze Łodź to miasto samobójców (gorzej niz Wrocek).
Wracałem znad morza przez Łodź i mam dosyc......

Kurde ja wczoraj też wracałem, ale w przeciwnym kierunku ze śląska do Gdyni i Łódź to jest masakra. Drogi dziurawe no i ci kierowcy, ktorzy na siłę próbuja pokazac jakie to oni nie sa kozaki!!!!! Bleeeeee....

no mozna sie prtzyzwyczaic. uwazam, ze w stolnicy jeszcze gorzej.

Kierowcy nie za miło witają przyjezdnych. Mam caly czas nie za dobre wrażenie o Łodzi. Tfu tfu tfu. Normalnie dziura na dziurze i ciągły wyścig!!!

Ja nie wiem co Wy chcecie od Łodzi! Mi się całkiem przyjemnie jeździło! Taki warszawski styl tam jest!
Bartek, wyrazy współczucia! Oby szybko wszystko wróciło do zdrowia!

nie za milo???
no przeciez zyjesz Leszek i auta Ci nikt nie rozbil...
na drugi raz pozycze ci lodzkie tablice...
po cos warszawskie zakladal ?
poza tym przez nasze piekne miasto trzeba jechac przez centrum. A skoro uparles sie jechac torem wyscigowym - sam se jestes winien
bo rozumiesz, mamy najdluzszy tor rallykrosowy w Europie. Tylko ktos znaki poprzestawial i przyjezdni nabieraja sie, ze to droga nr1
a droga nr. 1 to idzie przez centrum - taka turystyczna atrakcja. JEdziesz deptakiem i celujesz w przechodniow. Za kazdego 10 pkt, emeryci i rencisci za 20 pkt.

Eja eja - ja mam czarne gdyńskie tablice, bo to bylo auto rodzicow. Przez centrum nie chce sie przepychac, bo nie chce kluczyc po zadupiach. Tak czy inaczej jezeli chodzi o "jedynke" to jest ogolna masakra na polnoc od Lodzi, az do Torunia.

PS. Uważajcie na kamery policyjne za Łodzią!!! Stoi ich chyba 3 w strone Gdańska. Jest jeszcze jedna przed Częstochową w strone Katowic. No i chyba przysla mi zdjecie, bo chyba zlapala mnie taka wolno stojaca kamerka miedzy Lublińcem, a Częstochową. A i jest jeszcze jedna na jedynce przed samymi Katowicami.

No i te policyjne nieoznakowane radiowozy. Widziałem niezłe jaja zaraz za autostradą piotrkowską Policja zatrzymała białą Ładę 2107 - podejrzewam, ze za prędkość

a gdzie konkretniej te kamery w strone Gdanska???
moze zalozymy watek o kamerkach itp i tam tylko takie info beda.... a WSZELKIE offy beda uusuwane przez moderow?

Muszę spojrzeć na mapę, a w pracy nie mam zadnej Polski Napewno są 3 jeden po drugim w okolicach czarnego punktu. Chyba w okolicach Krośniewic, ale nie jestem pewnien.

dzieki - pytam, bo musze wiedziec. Za miesiac wybieram sie nad morze. Wolalbym nie miec dodatkowych kosztow. Brzydko wychodze na takich fotach.