Cudowny Special 124 ze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jedyny komentrz na jaki mnie stac to....ufffff

[ wiadomość edytowana przez: Qba dnia 2004-05-29 20:43:30 ]

Napisz mi linka na strone z tymi fotkami.

fakt , śliczny , jak nikt nie kupi mojego 132 to tak go zrobię

Cytat:
2004-05-29 20:42:49, Qba pisze:
jedyny komentrz na jaki mnie stac to....ufffff

Osaczony miedzy dwoma FIACIKAMI 128 , nio i bardzo dobrze

124 tyz fajny, kiedys juz byl gdzies na forum F&F

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: doman_zastava1100p dnia 2004-05-29 21:33:16 ]

kurna niesamowite auto

grubasny tylko ta szachownica na dachu bleee i lakier taki jakis niezdecydowany

kolor jak i "szachownica" na dachu sa znakiem rozpoznawczym niektorych pojazdow pewnej wloskiej manufaktury, jakis abart czy cos.....

taaaab ueeeeeee bueeeeep///.,?
widzialem juz te fotki ale za kazdym razem wywoluja taka sama reakcje....zaczynam sie jakac i nic nie moge sensownego powiedziec.....

-----------------
http://plepleple.pl

Witam!
Panowie, nie uuuuuuuufffffffffffać tylko budować, to żaden kosmos to jest wszystko do zrobienia i to za nie wielkie pieniądze. Zamiast pakować jakieś bajery w autka to odbudować kilka Monte-Carlo, Acropoli, Bartosi w wersji klasycznej albo MR. Obszerna dokumentacja zdjęciowa dostępna na F&F.
Pozdrawiam

fajoski te samochodziki może kiedys mnie bedzie na to stac jak sprzedam nerke swoją i brata to zrobimy fiata ;>

Cytat:
Witam!
Panowie, nie uuuuuuuufffffffffffać tylko budować, to żaden kosmos to jest wszystko do zrobienia i to za nie wielkie pieniądze. Zamiast pakować jakieś bajery w autka to odbudować kilka Monte-Carlo, Acropoli, Bartosi w wersji klasycznej albo MR. Obszerna dokumentacja zdjęciowa dostępna na F&F.
Pozdrawiam

...dobrze powiedziane....w tych słowach zawarty jest los pewnego "Włocha"...hmmmm..tylko czy barwy "scuderia Abarth" beda twarzowe

Cytat:
2004-05-30 18:01:32, Mruk pisze:
Witam!
Pozdrawiam

W takim razie napisz jeśli można gdzie można kupić błotniki przednie do 126 standard.

Cytat:
W takim razie napisz jeśli można gdzie można kupić błotniki przednie do 126 standard.

w Krakowie na Zapolskiej niedawno jeszcze były... 2 tygodnie temu chyba

Krzemowy, ile chcesz tych błotników? W każdym szanującym się sklepie kupisz, bo jak myślisz o hurcie to możemy się dogadać...
Qba, jak najbardziej, jak najbardziej twarzowe, a jak byś potrzebował troche włoskich kucyków to napisz, trzymam kciuki.
Pozdrawiam

Jak dla mnie ten fiacik jest poprostu cudowny Tylko niech mi ktos powie z czego są te poszerzenia i co tam drzemie pod maska ... Może zmienie swoją koncepcje na robienie mojego DFa

Cytat:
Qba, jak najbardziej, jak najbardziej twarzowe, a jak byś potrzebował troche włoskich kucyków to napisz, trzymam kciuki.

... bardzo twarzowe;]

a co do włoskich kucykow..narazie drzemie w nim klasyczne włoskie 1608...wiec bedzie potrzebował naprawde wiele rumaków z Itali..najlepiej tych najbardziej zrywnych.

a tak serio to poza silnikiem oczywiscie dyferek colotti by sie przydał..i moze jaka s szpera Qufie...masz cos dla mnie?...

i zastanwaim sie czy robic go na gaznikach czy moze oszpecic go Volumexem...czy szrpnac sie na Kugela...hmmm..jakies propozycje?

Qba dyfer "kolotke" ma moj znajomy do kanta, chce za nia 1000 bardzo ladnie talerz wyglada, nie wiem jakie przelozenie ale talerz mozesz sobie badz jaki przykrecic....

1000pln...hmmm. nic nie zejdzie?

Qba,nie rób kundla, tylko Webery! Natomiast co do mostu to niestety mam tylko to czym dysponował OBR, ale bracia Rosjanie kopiowali różne dziwne rzeczy, mogę popytać. Ostatnio oferowali mi całkiem porządną szperę, nową za 800 i myślę że do negocjacji. Natomiast przełożenie zależy od tego do czego to auto ma służyć.
Pozdrawiam

tak naprawde to sie cały czas gryze do zcego ma byc..

bardzo pociagaja mnie płaskie..choc prawde powiedziawszy z płaskimi mam tyle wspólnego co z NASA ...ale zrobic włocha w wersji rally tez było by extra...

wiec w mojej głowie pojawiło sie pytanie..czy sciganie, czy rajdowanie..hmmm

jak myslicie włoch ładniejszy jako:

czy moze jako classic rally??

decision is still unknown!