Święto, polski teledysk na VIVIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Leci wlasnie na Vivie plus polski tyeledysk, WWO, jest to pierwsza polska produkcja jaka widze w niemieckiem stacji.Swieto normalnie.

Oj nie przesadzaj! Czasem też bywały! Kiedyś były nawet polskie wieczory...

o polskich wieczorach nic nie wiem, a bywaly owszem , teledyski polskich wykonawcow w j. angielskim, a ten jest w j. polskim.

Znaczy powiem Ci,ze to o czym mowię widziałem dość dawno, ze 2-3 lata temu, a może nawet ciut dawniej...

jak bylem smarkaty, to zespol maanam nagral pamietna plyte "mental cut". I tam byl kawalek "lipstick on d glass" - i on lecial w mtv i takiej telewizyjce music box odbieranej za pomoca ogromnniastej ann na balkonie, przypominajacej miednice i zaslaniajace pol okna. bylo wtedy chyba ze 20 kanalow
a ptem byl jescze klip kombi "lamie sie swiat" - i jego tez widzialem na mtv.
natomiast na vivie niemieckiej - to faktycznie nic polskiego nie widzialem.... ale vive malo ogladalem, bo jakos nie nadawali tego, co mnie ruszalo....
widac mimo mlodego wieku straszny piernik ze mnie.

Pierwszym polskim zespolem jaki naprawde zaistnial na zachodzie byl 2+1. Mieli taki hicior spiewany po angielsku, ktory na dlugo zagoscil w Radiu Luxemburg (wtedy jeszcze nie bylo TV Sat, a odpowiednikiem MTV bylo wlasnie to radio). Tytulu niestety nie pamietam.
jasiu

Nie zapominajmy o polskim produkcie eksportowym nr 1 swego czasu: Basi Trzetrzelewskiej Chociaz jak sie zastanowic, to ona juz przekabacona byla i przesiaknieta zgnilizna kapitalistyczna.

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2004-05-29 12:21:58 ]

Cytat:
zagoscil w Radiu Luxemburg

myslalem Jasiu, zes jest mlodzszy