MotoNews.pl

Kurcze pompka nie dziala czy co?? Od spryskiwacza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak dzisaj patrze chcialem sobie psiknąć a tu lipa. Ani tyl ani przod. Wogole nieslychac zeby pompka pracowala. Ale jak sie przyec to jak patrze na kontrolki i nacisne zeby psikalo no on przygasajalokko ale pomka nie. Bezpieczniki dobre. Wiec co??

Przełącznik zespolony.

Wilk-u wez mnie nawet nie zalamuj. Chodzi o to cala kopule od wyciaraczek i swiatel inych. Kurcze to jest drogie. To o to chodzi. Widzisz Wilk-u zmienilem opis postaralem sie hehe spoko ale lipa DROGO

Przełącznik można zregenerować.

Tylko jak to rozebrac?? Cza pokombinować. W weekend cza bedzie zobaczyć

spoko. polak potrafi. jesli tylko będzie chciał

....a moze przewodzik spadł

SPRAWDŻ CZY NA SILNIK OD SPRYSKIWACZA IDZIE NAPIĘCIE - WIEM ŻE TO TRUDNE!!!

W INNYM PRZYPADKU MOŻE TO BYĆ PRZEŁĄCZNIK ZESPOLONY - JAK CHCESZ MAM TAKI - Z 3 ZŁOŻYŁEM 2 TAKIE I JEDEN BEZ ZARZUTÓW DZIAŁA U MNIE !!!

Luzz popatrze jak bede mial wolne. Rozbiore to podlacze 12V do kostki chyba tam jakas jest.Jak bedzie chodzilo czyli przelacznik.

sprawdź pompkę "na krótko" dwoma przewodzikami...
Pamiętaj, że od sposobu podłączania (+/-) zależy, które spryskiwacze mają działać....
Potem po kolei bezxpieczniki i przełącznik zespolony....
Życzę powodzenia

No wlasnie o tym myslalem. Kurcze musze srubokrecik wziasc z zaroweczka znaczy sie probnik i zobaczyć +/-. Dzieki fenks

heheh spoko dzisiaj sie za to wziolem.Jak sie naciskalo spryskiwacz to kontrolki przygasaly czli prad na nia szedl czyli musiala byc zapchana.W zielem rozebralem tu puknolem tu prysnolem i chodzi.No i jeszcze silikonem do okola przejeczalem cala

No to masz Ziele doświadczenie!! Bo widzisz, mi cieknie na tej uszczelce między pompką a zbiornikiem, ale zdetekowałęm to dopiero dzisiaj (bo mi się wcześniej nie chciało kłaść na chodniku) no i mam pytanko - tą uszczelkę to się wymienia, czy jest ona permanentnie zjednoczona z ową pompką?? Bo nie wiem, czy mam kupować uszczelkę, czy tubkę silikonu
P.S.
Tak po zimie zaczęło cięknąć - widać nie wszystkie płyny zimowe są zimowe nie tylko z nazwy

u mnie zednej uszczelki nie bylo. tylko sie wtykalo ciasno wchodzila.Ale mowie silikon jest to wyjolem dalem troche na obwod wlozylem i caly spod pompki silikonem zajechaelm.Narazie nie cieknie.Lepiej slikon

Chociaz tak sie z tym przespalem to chyba byla jakas uszczelka na zbiorniczki taka czarna i okragla eheh jak to uszczelka.Wiec nie wiem ale on sie wcale nie ruszala nie bylo mozliwosci zeby ona spadal. Hmmmmm nie wiem

Masz racje Ziele, jest gumowa uszczekla wcisnieta w zbiorniczek, a pompke wciskasz w ta uszczelke wlasnie