MotoNews.pl

[127] Nowe prochno w mojej stajni ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Jak w temacie:
Zanabylem dzis droga kupna nowe 127. Niestety dosc sprochniale ...ma ono jednak mnostwo gadzetow,jakie ciesza oko i kieszen Min dobre blotniki przednie, progi,swiezutka deseczke rozdzielcza, swiezutka maglownice bez luzow i fajne chrom-zderzaczki [tyl lekko wygiety,ale damy rade ] Oprocz tego ma takze hak holowniczy chyba zaloze go sobie na wypadek jakby ktos mial ochote zrobic mi z d....garaz i kupe jeszcze innych smiesznosci Normalnie ciesze sie jak glupi,bo za cene dwoch blotnikow i kilku gumek zawieszenia mam skarbnice czesci Dzieki temu bede mogl szybciej reanimowac swojego "trupiszcza" Pozdrawiam ALL
BTW...Uprzedzam pytania:
Nie ma niestety silnika i skrzyni biegow,wiec silnik na SWAPA odpada

chcialem zakomunikowac ze co sie da to wydre el comendantowi do swej strzaly , niebede gorszy heeheh

Pozdrawiam
P.S el dobry koleszka z ciebie ze zes mnie powiadomil

el pamietaj co za duzo to nie zdrowo ;p ;p ;p

Zamawiamy pas przedni(o ile jest).

Krzemowy....
pas to syf Beda foty
BTW....Nie dotarlem na spotkanie,bo mi moj FIUT odmowil posluszenstwa.....zawiodla pompa paliwa i zamiast jechac on skakal zabka
mam nadzieje jeszcze Cie poznac

widze co raz wiekszy wzrost zainteresowania fiatem 127 ciekawe czego hehehehehe

a pomyslec ze jak kupilem moja 127ke to praktycznei na palcach liczylem zapalecow...
nawet strona moja malo odwiedzana byla a teraz hehe

No prosze prosze, ale rozumiem ze to bedzie tylko dawca czesci...

Szkoda że na forum nie ma żadnej mk2

Pozdrawiam - Piotrek

Sluchajcie ja mam zamiar niebawem lakierowac mój dyliżans, moglibyście mi powiedzieć ile lakieru musze kupić To ma być metalik albo perła (nie zdradze koloru no to niespodzianka) ale nie wiem ile tego kupić Gdzieś przeczytałem, że na całego malucha schodzi 0,5 l akrylu, ale nie wiem czy to prawda. Jak by ktoś się orientował to prosze o info.

Pozdrawiam

0.5 litra? no coś ty..dokładnie nie wiem ale znajomy miał kupione chyba 1.5 ale to było tak zaplananowane zeby co nieco zostało. myślę jednak że poniżej 1 litra nie ma sensu schodzić.
chyba ze chcesz prysnąc tylko jedną cieniutka warstewkę na wpół przeźroczystą

Ja niedawno malowalem swojego kashla i poszedł niecały litr akrylu. Prawdziwego akrylu a nie jakies zdziorbo. Rozne farby mają różną wydajność.

Ps. mam juz fotki mojej red strzały Publikacja niebawem

wszystko w porzadku tylko czy malowaliscie srodek bagarznik komore silnika....
mnie czeka remont 127ki i bedzie buda czesciowo piaskowana rozebrana do podstaw....i jak bede malowac to bedzie malowane jak by z fabryki zjechala furka...
jak chcesz miec dobrze lakier potem przypolerowany to nie zaluj lakieru i warst a efekt bedzie 100%
ja licze ze na moja 127ke pojdzie mi okolo 2,5l +/- 0,5l

Zgadzam sie z przedmowca......

Oto foto truchelka....
Powiedzcie,czy dysponujac diaxem warto jest powycinac elementy blacharskie "na zas"???

pozdrawiam!!!
el_

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-06-01 01:11:47 ]

Jeżeli ten biały pas przedni jest do zbytu to chcę. Przynajmniej jest co klepać i łatać.

witam
he witam no pas sie jednak nadaje da rade go wyklepac i polatac pozdrawiam i zycze powodzenia
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: TazDaFleia dnia 2004-06-01 14:41:18 ]