Spotkanie Rzeszów 16.V.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
12 ego sa matury potem ustne !!!
Ale np 18ego czemu nie ????
Podkarpacie by sie znowu spotkało Wszyscy Fiatowcy !!
Pytanie tylko o lokalizacje bo niby rzeszów najlepszy ale placu brak !!!
Co wy na to ??? Dejta Qba Vader ??? Samael itp ...
Update a może by tak w stw urząd celny ???

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-04-30 14:48:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-05 06:28:21 ]

we wtorek???
Juz lepiej zorganizowac cos na szybcika i spotkac sie na wekendzie(np niedziela czy poniedzialek sa wolne). Juz ta mysl chodzila mi po glowie od kilku dni ale wiem ze pewnie bedziesz sie uczyl Czuczu.

Chodziło mi o 16ego Pomyliłem kalendarz - 18ego kuzyn ma imieniny

To juz zmienia postac rzeczy Ale moze jakies spotkanko na wkendzie dalej bym propobowal. Bo szkoda siedziec i nic nie robic. Bo chyba nie pracuje sie w sobote i poniedzialek nie??

PS Ja 18 mam urodzinki

no na celnym to by bylo spoko, ale jakby do rzeszowa trzebabylo jechac to tez nie byloby tragedii

NIE tylko nie MATURA nie przypominajcie mi tego nic nie umiem ;( trzeba zaczac sie uczyc

Cytat:
2004-04-30 18:45:14, TAd3o pisze:
NIE tylko nie MATURA nie przypominajcie mi tego nic nie umiem ;( trzeba zaczac sie uczyc

eeee. też tak mówiłem rok temu. zacząłem się uczyć do matury równo rok temu i nie żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej . wiem, że teraz mnie nie posłuchasz i będziesz się stresował, bo też nie słuchałem innych

Cos tam umiem ale nie tyle ile chcial bym
Pozdrowiam

spotkanie??? spoko sprawa trzeba cos pomyslec osobiscie to wolał bym Rzeszow bo mamy blizej i teraz napewno by nas jeszcze przyjechalo wiecej

Hmm no to ustalamy termin i juz
Rzeszów skołuje sie placyk ????

jakby bylo w stalowej to spoko bo do rzeszowa nim nie dojade hehehe olej mi wycieknie

YYY ja normalnie kiepski jakie swieto jest 3ego koscielne ?????
Bo jak nie koscielne to wpadaj z silnikiem ..... uszczelnisie cfela .

nie wiem czy koscielne czy nie chyba koscielne hehe ale nie dam sobie lapy uciac
aa Czuczu a masz mozliwosc strzelenia fot? bo bym moze go sfotografowal

[ wiadomość edytowana przez: Suhy77 dnia 2004-05-02 01:50:21 ]

Odezwi jsie jutro na priv to ustalimy termin !!!!!

ja tez bym byl za rzeszowem bym sie zjawil i mam nadzijee ze jeszcze kogos bym sciagnal z malcem. Najlepiej to na weekendzie rzecz jasna ale tez w polowie maja sa juwenalia wiec i wtedy tez mozna by bylo cos wykonbinowac. Ale tez wolabym weekend bo przynajmniej mam wiecej czasu

no to z tego co widze to rzeszów i rzeszów nam lezy bardziej tylko data data nam pasuje hehe

Hmm to jak rzeszów 16ego ?????
Dejta daj znac

16 nam raczej pasuje i no wlasnie niech ludziki z rzeszowa cos sie odezwą... p.s. bedzie nas chyba wiecej tym razem

No napewno !!!!!
To jest raczej pewne ....

Mam nadzieje ze i naszych tym razem bedzie i więcej