| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Radiance Samara Pabianice | 2004-07-10 13:41:30 Witam!
Chcialbym sie wyzalic - jakis skur.... stlokl mi przednia szybe (a raczej zrobil wielkiego pajaczka). Dostalem jakas metalowa tulejka No a dzis pojechalem kupic szybe to za szklo + montaz, zabulilem 190... Tragedia |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-07-10 13:45:40 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...Teraz masz super widoczność i Ci się na drobnych uszkodzeniach nie rozprasza światło. Ja miałem całą szybę , a wymieniłem bo coraz mniej w nocy było widać. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-07-10 13:50:52 Tak czy inaczej to smutne jakich debili rodzi nasza ojczysta ziemia!!!!!
No, ale masz nówkę szybkę i super widoczność - pozazdrościć, bo moja jest też już lekko porysowana - zima robi swoje. |
Radiance Samara Pabianice | 2004-07-10 14:23:37 W sumie to rzeczywiscie widocznosc dobra, ale jak pomysle ze za ta kase to juz bym mial pol sprzegla to mnie nosic zaczyna |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-07-10 14:35:50 a ja bym sirdalowi o ta szybe łeb rozpie*****toz wiecie co mogło sie stac jak by koledze odłamki Radiance wielkie Fuck dla tego człenia i dla panów psów bo oni sa WSZEDZIE TYLKO NIE TAM GDZIE ICH NAPRAWDE SIE POTRZEBUJE cos o tym wiem...bo to w lublinie gina studenci...eh ale nie martw sie kasa w błoto nie poszła ani tez przepita nie była pozdrawiam myslacych |
Radiance Samara Pabianice | 2004-07-10 15:09:42 Nie napisalem, ale stalo sie to na podworku. Jakis gnoj lazil po dachach i pewnie chcial sprawdzic czy szybe da sie wybic |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-07-10 22:29:23
Jakby zrobić taki profil przeciętnego Kowalskiego - gdzie uśredniłyby się cechy tysięcy "łysych", "blondynek" i innych oszołomiastych Lepperów, quasiinteligencji, parweniuszowskich "menadżerów", itd. - to zapewne doszedłbym do wniosq, że lepiej skorzystać z dobrodziejstw Unii i przenieść się jak najdalej stąd |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-07-10 23:58:58 MArio, a ktory kraj dostarczy Ci tyle adrenaliny?
u mnie w bloku impreza. I wlasnie zastanawiam sie, czy juz mi skacza po aucie, czy jeszcze niech. mlodziez w morde ich mac. Czekam do 1:00 i wzywam policje. Juz nawet adresu nie musze podawac. Tatus kupil synkowi kwadrat i dzielnicowy adres po miesiacu zna na pamiec. Na razie moj woz omijaja. Kopneli tylko tico i cienkiego podczas parapetowy (dobor celow akurat popieram), zeszlej nocy robili wojne w koszach smieciowych (takie na kolkach - normalnie czolg - z tego co mowilo towarzycho.). A to taka spokojna okolica byla.... |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-07-11 03:29:27 Witam
hmmm... ciekawa filozofia czy brakuje przymrużenia oka?.. bo tak sobie właśnie wyknułem idąc tym tropem, że jak mi skasują auto, to też mi wyjdzie na dobre bo kupię sobie nowe lepsze?.. a jak zabiją mi dziecko, to sobie też zmajstruję nowe, i lepiej wychowam?... hmmmm... ciekawe, ale może jestem dzisiaj marudny |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2004-07-11 23:09:39 bardzo ciekawa filozofia |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-07-12 12:07:21
|