Zdjęcie dnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiejsze zdjecie dnia to jest jakas sciema co to za wehikul oj ktos chyba przesadzil pozdrowienia dla wlasciciela ciekawe gdzie wyjechal

e tam, każdy robi tak jak mu się podoba i ważne żeby to się jemu podobało... a temat "wiejski tuning" to już przerabialiśmy w fsoautoklub.pl i tam ludzie jechali równo nawet po , moim zdaniem, ładnych autach...

Oj Jery stapasz po cienkim lodzie

no ja mam nadzieje ze kazdy wyczul w tym poprostu poranny zart a co do tego tunningu kazdy robi to co lubi i jak umi

Taaa, bardzo poranny żart..., bo inaczej ten lód byłby bardzo kruchy...

Ale w gruncie zeczy podoba mi sie wasza reakcjia na "czlonka" klubu

cze chlopaki sorki ale moze nieznam sie na tuningu
mozecie mi powiedziec czego jedziecie tak temu poldkowi po rajtuzach bo ja w nim nic zlego a tym bardziej smiesznego nie widze????????????????????????????

moze dobrym sposobem bylo by kolejne omawianie aut klubowiczow tylko bez szydery-szczera fachowe rady tak na forum

fotka i opinia ciekaw ilu z nas by sie zaskoczylo??
gosciu robi i to widac

RESPEKT!!!

Ladny czy brzydki - rzecz gustu... Mi sie podoba to,ze jest inny... Dzisiaj bez oryginalnych pomyslow daleko nie zajedziemy... A swoja droga pomysl Hydry jest niezly. Mozna zrobic Temat "Auta Klubowiczow" i co kilka dni na wokandzie bylby inny woz. Mogloby to zaowocowac nowymi pomyslami na przerobienie wozu, a i wlasciciel wiedzialby co o jego aucie sadza inni...

no to chyba trzeba sprawe co poniektórym wyjaśnić: otóż bryka o której tu była mowa należy do prezesa TT

a to forum to nie wiejski tuning i nikt nikogo sie śmiać nie bedzie - każde w jakikolwiek sposób zmienione auto bedzie ocenione ale nikt sie nie bedzie z niego nabijać nie bede mówił w których klubach Tuning Team toczył batalie na temat wyśmianych aut

Poprostu o gustach sie nie gada, i koniec!!

no i wlasnie o to tu chodzi popieram maturzyste tego rocznego bo o to mi chodzilo aby ktos w koncu zauwazyl czyja jest ta bryka. no komus sie wlasnie udalo

Cytat:
2004-04-22 12:44:13, Bolo_928 pisze:
Oj Jery stapasz po cienkim lodzie

Jery...to bylo powiedziane juz "tu" tyle ze w przenosni

Proponuję usunąć ten post bo prezesowi będzie przykro

A dzisiejsze zdjęcie dnia to dopiero dziad

HYDRA - Nikt mu nie jechał po ..teges, nawet byśmy nie dali, ale dzięki. Pomysł masz dobry - pod warunkiem, że nie będzie wyśmiewania z danego autka, tylko np. doradzenie co możnaby w nim zmienić, no i oczywiście będzie to autko osób, które chcą je wystawić do porad.
Osobiście uważam, że nawet jak coś jest nie tak w jakims aucie
( rzecz gustu), to nie jest to spowodowane "złym gustem", czy niewiedzą, a raczej częściej brakiem kasy, bo ileż to rzeczy byśmy zmeinili, gdyby była kasa...( z reszta sami wiecie)
SCOOBY - lepiej nie mów, w których.. My nie jesteśmy tacy i u nas tego nie będzie
JERRY - Nie tylko temu komuś spójrz wyżej
BANDZIOR - 1. Nie trzeba usuwać, "nikt się nie śmiał..." nawet znaleźli się obrońcy...miło
2. A ten "czarnuszek-zielony", to wcale nie "dziad"
Uważam, że całkiem fajny, chętnie sprawdziłabym jak jeździ...
Chyba nie masz tak niskiego zdania o sobie?
Wiem, wiem że żartowałeś, ja też( o zdaniu)

[ wiadomość edytowana przez: trinity dnia 2004-04-23 21:27:10 ]

To ja Cię chętnie przewiozę na przykład na zlocie a co do koloru to on jest zielony a w dowodzie ma szmaragdowy

Tak właśnie myślałam, że zielony, ale na zdjęciach ma trochę połysk czarny( dlatego nazwałam czarnuszek-zielony), ale szmaragdowy powiadasz...no no no brzmi bardzo dostojnie.
A co do przejażdżki Panie Darku, to trzymam za ... słowo, już się nie wymigasz

Cytat:
2004-04-23 21:35:21, trinity pisze:
A co do przejażdżki Panie Darku, to trzymam za ... słowo, już się nie wymigasz

Nie mam zamiaru.

No to nie mogę się już doczekać oczywiście tej przejażdżki

Ja też