Nowy tłumik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar założyć nowy tłumik - oto parę fotek co o nim myślicie??

Jak dla mnie to jest zajebisty!!! Ile za takie cacko??

Po primo jest używany 2 miesiące ale coś około 100. Ale szkoda że go nie słyszycie

zawsze mozesz nagrac dziwiek a my go sobie odsluchamy

calkiem niezla rynna

Kurde za 100zł by brał w ciemno!!

brać nie zastanawiać sie brać

Jak wszystko będzie ok. to od soboty będzie zamontowany więc w niedziele będzie szansa posłuchać dla tych którzy jadą na Tesco

nie ma co poprostu pozazdrościć...

ale kijowe fajki palisz

widziałem to dziś... BOŻE ALE CUDO!!!! a pierwsze co powiedziałem to : JA PIER... ale Bandzior powiedział że wszyscy tak mówią

Właśnie taki dziwne odczucia wywołuje

Podczas zakładania w sobotę tłumika okazało się że mam zardzewiałą rurę i drugi tłumik więć dziś coś z tym będę robił tylko nie wiem czy wywalać środkowy tłumik czy nie. Dziś popołudniu będę walczył i dam znać jaki efekt

A ja jutro będe miał cały nowy układ wydechowy aluminiowany z 18miesięczną gwarancją!! Tylko chyba zostawię to wszystko bez końcowego tłumika z prostą rurą!! Mam nadzieje że nie będzie to strasznie głośno chodzić!! Co o tym sądzicie?? Aha i wkońcu będe miał końcówe z prawdziwego zdarzenia jak mi wszystko założą to zamontuje fotke w moim profilu!!

Cytat:
2004-04-20 00:23:29, Halas13 pisze:
A ja jutro będe miał cały nowy układ wydechowy aluminiowany z 18miesięczną gwarancją!! Tylko chyba zostawię to wszystko bez końcowego tłumika z prostą rurą!! Mam nadzieje że nie będzie to strasznie głośno chodzić!! Co o tym sądzicie?? Aha i wkońcu będe miał końcówe z prawdziwego zdarzenia jak mi wszystko założą to zamontuje fotke w moim profilu!!

Rob WRC bez dwoch zdan

Nie mam WRC bo jak usłyszałem jak on chodzi bez ostatniego tłumika to odrazu kazałem sobie założyć!! Jakby tak zostało to bym bardzo szybko stracił dowodzik!! Ale za to jaką mam końcówe to inna bajka!! Dzisiaj będą fotki w moim profilu ale wieczorkiem! A więc trzymajcie się bo będzie wyrywało z krzeseł!!

Dokonałem wywalenia środkowego tłumika i....... teraz dopiero jest efekt ładny głośny basik

Ja tam środkowego nie wymontowuje bo jak będe miał jechać w dalszą trase to niechce zarzucać tabletek na ból głowy,bo takie są efekty braku tłumika środkowego w fiacie!! Znam bo kumpel to praktykuje i narzeka!!

Dobra jest ekipa!! Fotki mojego nowego cacka (końcówki można już zoabaczyć w moim profilu!!

no dobra czas Cie pochwalić jeeeejjj Hałas skądżeś ty taką końcówe wybadał??? ładna jest!!