Części do STARYCH FIATÓW!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolega zza ściany Paweł, ma rozwijającą się firme, która zajmuje się sprzedażą części do samochodów SPRZED 80 ROKU!!!
Są części do wielu marek, ale On pała miłością do fiatów, właśnie tych starych. Ma sporą ilość części do 132, 131, 124, 128, 125, zarówno mechanicznych jak i blacharskich i wykończeniowych.
Części cały czas przybywa, więc zapowiada się dobrze
Ceny ma dość przystępne z tego co zauważyłem, więc uważam, że warto się tym zainteresować Poza tym im większy bedzie popyt tym bardziej się firma bedzie rozwijać i coraz więcej części będzie można kupić
TO numery do niego:
126555872 oraz komórka 603085971
Naprawde polecam!!! Miły i uczciwy gość i zna się na rzeczy...Zresztą właśnie restauruje kilka fiacików
POZDRÓWKA

Pomijając fakt, że może to powinno być w innym dziale zapytam, czy są też tłoki do DOHC (84mm) na nadwymiary naprawcze??

Interesuja mnie czesci blach do 131. Progi zewnetrzne i wewnetrzne, podproza, nakladki przednich slupkow, blotniki przednie, reperaturki blotnikow tylnych. Wszystko to do modelu 2-dzwiowego.

Do 132/argenty : reperaturki dzwi (dolna czesc plata i dolna czesc pozostalej czesci dzwi), progi zwenetrzne, wewnetrzne, podproza, wzmocnienia znajdujace sie za przednimi kolami.

Pozatym interesowalby mnie walek laczacy kolumne kierownicy z przekladnia kierownicza do 131 ze wspomaganiem. (lub dowolny inny walek z identycznym , drobnym wielowpustem na jednym z koncow- przerobi sie)

Pozdrawiam

Specjalnie nie dałem tego do giełdy, bo to jest nie jako kupie sprzedam zamienie, tylko jako informacja dla (k)fiaciarzy.
A co do tego jakie części są to polecam dzwonić do niego bo ja niestety nie powiem czy ma jakąś część czy nie...Znaczy nie mówie żebyście nie pisali, bo ja mu przkaże w koncu nie mam daleko, ale najlepiej dzwonić bo wtedy bezpośrednio z nim załatwianie.
POZDRÓWKA

Zapomniałem dodać!!!! Części są używane!!! Raczej rzadko mogą sie nowe trafić...Ale w większości są w dobrym stanie, przechodzą selekcje...Bezużytecznych Paweł nie kupuje

Cytat:
2004-05-30 23:33:28, Wujek-Kajtek pisze:
Zapomniałem dodać!!!! Części są używane!!! Raczej rzadko mogą sie nowe trafić...Ale w większości są w dobrym stanie, przechodzą selekcje...Bezużytecznych Paweł nie kupuje

czyli z progow nici. Czy wchodz w gre handel wymienny?

Nie wiem...Z tym 3eba do Pawła... telefonik w rączke i dzwonimy
Polecam tak od około południa do późnego popołudnia
Myśle, że zależy mu na tym zeby interes sie rozwijał więc możliwe ze przyjmie dogodną strategię marketingową
Więc PANOWIE telefony w dłoń i dzwonimy
Możecie powiedzieć ze z polecenia Kajtka to bedzie wiedział o co chodzi

A moglbys mi zalatwic kontakt do prawdziwego wlasciciela tego silnika CC o ktorym gadalismy... Bo ten gosc do ktorego dzwonilem jest bardzo zajety i nie chce mu sie nawet zadzwonic do wlasciciela... A mi zalezy na tym silniku.

Panowie!!! Sprawa wygląda tak... Dużo było telefonów o nowe części blacharskie... Z części blacharskich to mogą być na praykład używane drzwi, klapy itd. Sporo jest za to części mechanicznych i pierdołkowych oczywiście w niezłym stanie.
Zapraszam więc do dzwonienia, ale PAWEŁ PROSI ŻEBY DZWONIĆ NA KOMÓRKE< A NIE NA DOMOWY bo sie mama denerwuje
Więc płyty podłogowe i tego typu sprawy odpadają
W niedługim czasie Paweł skataloguje części więc będę mógł zapodać liste
POZDRAWIAM

Cytat:
2004-06-01 17:20:10, Wujek-Kajtek pisze:
Panowie!!! Sprawa wygląda tak... Dużo było telefonów o nowe części blacharskie... Z części blacharskich to mogą być na praykład używane drzwi, klapy itd. Sporo jest za to części mechanicznych i pierdołkowych oczywiście w niezłym stanie.
Zapraszam więc do dzwonienia, ale PAWEŁ PROSI ŻEBY DZWONIĆ NA KOMÓRKE< A NIE NA DOMOWY bo sie mama denerwuje
Więc płyty podłogowe i tego typu sprawy odpadają
W niedługim czasie Paweł skataloguje części więc będę mógł zapodać liste
POZDRAWIAM

kajtek weź tu nie ściemniaj

Łukaszu!!! To jest Prawda, sama prawda i tylko prawda, tak mi dopomóż przenajświętszy ABARTH-cie

PS. Jak tam postępy z potworkiem?

jest moze klapa bambino do 126??? jesli tak to za ile??? no i wstepnie rezerwuje!

A była by może atrapa chromowana do DF'a klasyka i jak tak to w jakiej cenie

a klapa bambino to jakie roczniki??? z atrapą to pewnie potrwa, bo szuka już jakiś czas dla mnie... ale powiem mu zeby szukał dwóch

Cytat:
2004-06-01 20:31:25, Wujek-Kajtek pisze:
a klapa bambino to jakie roczniki??? z atrapą to pewnie potrwa, bo szuka już jakiś czas dla mnie... ale powiem mu zeby szukał dwóch

yyyyyyyyy dokladnie nie wiem ale z tych starych. chodzi o to zeby prócz standardowych szczebelków na klapie byly dodatkowe 3. inaczej tego nie umiem wyjasnic hehe pozdro!

Cytat:
2004-06-01 20:37:45, szymek2424 pisze:
Cytat:
2004-06-01 20:31:25, Wujek-Kajtek pisze:

yyyyyyyyy dokladnie nie wiem ale z tych starych. chodzi o to zeby prócz standardowych szczebelków na klapie byly dodatkowe 3. inaczej tego nie umiem wyjasnic hehe pozdro!

wejdz w profil czuczu i na zdjeciu nr 2 jest ta klapa!!!!!!

Sie poszuka

niesmiało zapytam...czy cos do 128 3p/ Coupe sie znajdzie z detali i blach??

Cytat:
2004-06-01 20:43:03, szymek2424 pisze:
wejdz w profil czuczu i na zdjeciu nr 2 jest ta klapa!!!!!!

Albo looknij to zdjęcie tutaj:

Wszystko jest dla ludzi, BBCode też .

Aktualnie do 128 słabo z częściami ale sie porozgląda, a z klapą to jutro powinienem coś wiedzieć
POZDRÓWECZKA Z KOZŁÓWECZKA
Może już pójde spać bo mi sie miesza w głowie